Farma cjenovnik

Farmeri znaju za koliko para seksualne usluge pružaju Maja Nikolić, Jelena Milošević, Tamara Đurić...
Objavljeno: 06. 10. 2015 - 22:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za četrdesetak dana, koliko traje „Farma 6“, nebrojeno puta smo čuli da su muškarci neke učesnice iznajmljivali za seks po cijeni od 500 eura! I Kristijan Golubović i Lepomir Bakić su nazivali cimerke prostitutkama.

- Takve kao što ste vi mi iznajmljujemo, razvaljujemo, pucaju vam silikoni. I Stanije i vas takve... Moji drugovi i ja takve silikonjare uzimamo za pet glava. Sve ste vi prostitutke! - rekao je Kristijan Staniji i Tamari.

Farmer sa debelim zatvorskim dosijeom i za Jasminu Medenicu je rekao da se bavi striptizom.

- Nije vam rekla da je bila najpoznatija srpska striptizeta u Americi. Pokazala mi je još treći dan kostim Baba Mrazice, a kad sam je pitao ko će to da nosi, ona mi je rekla: “Ja za Novu godinu, da te usrećim!”

Igračica Jelena Krunić rekla je da zna tarifu Maje Nikolić.

- Majin frizer mi je rekao da se ona za 500 eura... Žalio se da je slušao kako kod njega u salonu telefonom ugovara seks za 500 eura! Zamolio ju je da to ne radi jer mu tako rastjeruje mušterije. Kazao mi je da pita klijente kako izgledaju, kad, gdje...

Stanija, koja za sebe kaže da je prva srpska starleta, na zaprepašćenje gledalaca, Lepomiru Bakiću potvrdno je odgovorila kad je pitao da li je starleta ljepši naziv za kurvu sa tarifom! Dobrojević je raskalašnu balerinu Jelenu Milošević bockala da zna da ima umjetničko ime Violeta, namijenjeno za “drugi posao”, pa joj je rekla: Violeta, znamo ti tarifu.

Izvor i foto: blic.rs

Komentari: 0

Novi komentar