Tijana Ajfon: Političari najbolje plaćaju

Tijana Maksimović- Ajfon kaže da je ne interesuju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. Čest je gost i na njihovim privatnim zabavama, kaže - pojavi se i bude lijepa.
Objavljeno: 01. 12. 2015 - 13:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primjećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju - rekla je Maksimović na TV Hepiju, kao gost emisije „Goli život” Milomira Marića.

Ova starleta čije je pravo ime Tijana Maksimović, a nadimak Tijana Ajfon poznata je javnosti od učešća u prošlim „Parovima”. U vilu je ušla kao radnica u solarijumu, a sada sebe naziva starletom. I to ponosno. 
- Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lijepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona - rekla je, i dodala da ima još neke ambicije.
- Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam prije par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke - rekla je Tijana.

Komentari: 0

Novi komentar