MEDOJEVIĆ: PzP neće učestvovati na anti-NATO protestima

Pokret za promjene (PzP) neće učestvovati na anti-Nato protestima 12. decembra kazao je predsjednik te stranke, Nebojša Medojević, navodeći da je Front spreman da se priključi pregovorima u Skupštini čim se otvori pitanje prelazne vlade.
Objavljeno: 05. 12. 2015 - 08:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je naveo da odluka u vezi sa narednim protestom nema veze sa mogućim izbornim koalicijama.

„U DF-u od početka imamo dogovor oko pitanja NATO, jer je to jedna od naših najvećih političkih razlika. Za 12. decembar je najavljen protest parlamentarnih stranaka koje se protive pristupanju, tu će vjerovatno biti i SNP, ali mi nećemo učestvovatI“, rekao je Medojević Vijestima.

Komentari: 8

Guest_50507

05. 12. 2015 - 09:46

Bravo , konacno si se opametio
Guest_0036

05. 12. 2015 - 10:03

Postovani PRESJEDNICE MEDOJEVICU-ja kao LIBERTARIJANAC smatram NUZNE SLOBODE u samoj stranci oko mnogih pitanja da nase CLANSTVO ima pravo da RAZLICITO misli tako ja bih rekao umjesto vaseg ISKAZA: ---------MEDOJEVIĆ: PzP neće učestvovati na anti-NATO protestima... Da RUKOVODSTVO PzP nece podrzati anti-NATO protesti-i dodao da svaki nas clan ima pravo da izrazava svoje slobodno misljenje, Tako mislim da bi to bio MINIMUM LIBERANE demokratije sa kojom mislim da bi se slozio i Danijel Hanan nas prijatelj koji vjerujem da on kao RON Pol a poznato je nijesu za NATO.
Guest_0036

05. 12. 2015 - 10:53

,,,,,,,,,,,,,imamo dogovor oko pitanja NATO, jer je to jedna od naših najvećih političkih razlika.,, Ja bih dopustio UNUTAR PARTIJE CLANSTVU -svaki pojedinac individua- PzP da ima svoje misljenje -slobodu oko tog krupnog PITANJA , tako dje bi pustio nasim CLANOVIMA PzP da imaju slobodu svog identiteta CRNOGORAC -SRBIN ili OBOJE ZAJEDNO itd,,, BEZ TAKVE LIBERALNE slobode PzP se nece razvijati. MNOGO KRUT stav je reci-,,,,,,,,,,MEDOJEVIĆ: PzP neće učestvovati na anti-NATO protestima,,, A ne ograditi se da je na svakom clanu PzP sloboda da ide ili ne ide na proteste protiv NATA -DAKLE kosi se sa LIBERALNIM STAVOM.
Guest_0036

05. 12. 2015 - 11:24

Crna Gora je poziv u NATO dobila zbog geostrateških interesa NATO, KAKO ONDA DA se slazes postovani Medojevicu, Medojević je naveo da se PzP zalaže za punopravno članstvo CG u NATO, Dozvo li mi kao clanu PzP da budem NEUTRALAN !? sa mojim LIBERALNIM STAVOM ???
Guest_60468

05. 12. 2015 - 15:10

Veliki gubitak za cetnike nema sta, a veliki dobitak za pro NATO stranu - oko 20-tak gradjana
neso

06. 12. 2015 - 22:01

BRAVO MEDO,TO JE ZRELA POLITIKA. SAD ISPADA DA SU PROTESTI PO OVIM DRUGARIMA ŠTO ORGANIZUJU OVE ANTI NATO PROTESTE BILI I DO SADA TO. JA SAM RUSOFIL,ALI NIJE NORMALNO DA MI MALA ZEMLJA U OKRUŽENJU ZEMALJA NATO, MOŽEMO TAKO OPSTATI A DA NE BUDEMO DIO TOG SISTEMA. NIJE OVO DOBRA POLITIKA. TAKO SE NE SKIDA VLAST.
Novi komentar