Capital Plaza novi sponzor OK Budućnost

Kompanija Kapital Plaza novi je generalni sponzor muškog odbojkaškog kluba Budućnost. Ugovor su potpisali predsjednik trofejnog podgoričkog kluba Mirko Janković i direktor Abu Dabi fajnenšl grupe za jugositočnu Evropu, Predrag Kozić.
Objavljeno: 08. 12. 2015 - 16:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopšteno je da će klub u nastavku sezone nastupati pod imenom Budućnost volley Capital Plaza.Ugovor je potpisan na godinu, a njegova vrijednost nije saopštena. Kozič je kazao da je kompaniji na čijem je čelu veliko zadovoljstvo da pomogne OK Budućnost. 

"Kapital Plaza je od osnivanja pokušavala da se ponaša kao društveno odgovorna kompanija. Pomagali smo raznim socijalnim i zdrastvenim ustanovama, ali ne i sportskim klubovima. Želja nam je bila da nađemo pravo sportsko društvo, ili klub kojem je pomoć najpotrebnija", kazao je Kozić na konferenciji za novinare. 

On je istakao da su u odbojkaškom klubu vidjeli veliku snagu i potencijal u mlađim kategorijama. 

o2

"Ugovor je na godinu, a što se tiče njegove vrijednosti za početak smo pomogli sa određenom sumom, ali nastavićemo da pomažemo i dalje tako da je to otvoreno", kazao je Kozić.

Predsjednik kluba Mirko Janković, kazao je da je cilj uspostavljanja saradnje ulaganje u školu odbojke i najmlađe kategorije odbojkaškog kluba. 

"Kapital plaza je prepoznala potencijal koji naš klub ima. Podgorica je uvijek bila rasadnik talenata u odbojci, a naša djeca imaju potencijal da postanu igrači svjetske klase i veoma brzo dođu do dresa nacionalnog tima", rekao je Janković.

On je kazao da se klub posljednjih godina nalazi u teškoj situaciji. 

"Nas nekoliko, momci koji su nekad igrali sa mnom u prvom timu, okupili smo se da pokušamo da pomognemo našem klubu. Poslije nekoliko mjeseci ovo je prvi korak ka nekom novom početu, ka rješavanju problemu. Hvala kompaniji Capital Plaza, čast nam je što ćemo biti prvi sportski kolektiv u koji će da ulažu sredstva. Krenuli smo da rješavamo nagomilane probleme, ugovor će nas dodatno motivisati", rekao je Janković.

o3

Trener Zoran Vukčević kazao je da mu je veliko zadovoljstvo što je tako velika kompanija prepoznala potencijal i kvaltet mlađih kategorija OK Budućnost i prihvaltila se odgovornosti da pomogne.

"Grupa ljudi, koju smo nedavno nazvali krizni štab, nije sjedela skrštenih ruku, vidjeli su probleme u kojima se nalaz klub i krenula je u rješevanje. Nadam se da će u narednom petiodu problemi u klubu biti prošlost. Nijesmo navikli posljednjih godina na ovakve trenutke. Poslije ovoga osjećamo još veću obavezu da opravdamo ukazano povjerenje",kazao je Vukčević.

Komentari: 0

Novi komentar