Širenjem lanca Aroma marketa Domaća trgovina nastavlja ribrending

Domaća trgovina doo nastavlja sa promjenom i osvježenjem svojih objekata. U sklopu ribrendiga ove kompanije otvoreni su novi Aroma marketi. Ovaj put su građani Cetinja dobili novog komšiju koji se od juče nalazi u Balšića pazaru.
Objavljeno: 08. 12. 2015 - 20:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Aroma marketi su opremljeni u boljem i modernijem ambijentu u duhu porodične kupovine, a sve sugrađane koji posjete novootvorene objekte očekuju proširen asortiman, atraktivna sniženja i posebne povoljnosti. Osim vizuelnog identiteta po kojima se Aroma market izdvaja u novim objektima na jednom mjestu se mogu naći brojni domaći i inostrani proizvodi, svježe voće i povrće  kao i širok asortiman svježeg mesa i mliječnih proizvoda.

- Uz brojne povoljnosti koje će omogućiti potrošačima da  uštede novac  trudićemo se da svakodnevno uljepšamo trgovinu našim sugrađanima kroz redovna sniženja i širok asortiman proizvoda. Mogućnost da sve poizvode nađu na jednom mjestu, ljubazna usluga kao i redovne akcije i popusti učiniće da Aroma marketi postanu najbolji komšija za sve svoje  sugrađane - istakli su iz ove kompanije.

Vodeći se potrebama i zahtjevima potrošača, renoviranjem postojećih i otvaranjem novih objekata svoje Aroma markete, Domaća trgovina doo je ribrendingom prilagodila potrebama i zahtjevima potrošača koji su uvjek na prvom mjestu. Raznovrstan izbor svježih proizvoda, meso domaćeg  porijekla  kao i širok izbor suhomesnatih proizvoda učiniće prijatnom svaku trgovinu u Aroma maketima.

Komentari: 0

Novi komentar