DŽAJIĆ: Božović dokazao da je trenerski Grof

Svima nama kojima je Crvena zvezda u srcu rekord po broju vezanih pobeda je došao u pravi čas da se potvrdi dominacija i da se klub približio osvajanju titule.
Objavljeno: 15. 12. 2015 - 13:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kao predsednik sam sa prethodnom generacijom bio vladar, a izgleda da sam morao da postanem počasni da se ponovo ostvari niz iz bajke. Zasluge pripadaju ljudima koji su ostali u Upravi i pokazali da mogu da se izdignu iz svih problema koji su bili na startu sezone, dok je trener Miodrag Božović pokazao zašto ima nadimak - Grof.

Izuzetno ga cenim i volim, a video sam od prvog dana njegovog preuzimanja ekipe da je veoma temeljan i da ima pobednički karakter. Znao je da pronađe formulu, da sa igračima napravi sjajnu atmosferu što su navijači prepoznali i ostvaren je jedan podvig u teškim trenucima za klub. Postoje indicije da će se problemi ubrzo rešiti, jer ova ekipa mora da ostane na okupu i da se dovedu još tri dobra igrača. Potom uigravanje na proleće kako bi moglo da se krene u pohod na Ligu šampiona.

Ne treba sada tokom zimskog odmora da uspesi uspavaju čelnike, a i oni dobro znaju da je Zvezdi dovoljan slučajno jedan poraz ili remi da se uzdrma. Zato treba nastaviti sa ovakvim partijama i krojiti planove za budućnost. Dolazak publike u velikom broju protiv Radnika je dokaz da ima ko da isprati uspehe i da je armija simpatizera uvek bila i ostala verna. I kada šest godina nije bilo titule podržavali su voljeni klub - to može samo Zvezda. Uživanje u rekordu je lepo, ali svaki sledeći meč je izazov. Momci posle Ivanjice idu na zasluženi odmor, a u januaru u nove pobede, nadam se.

Autor: Dragan Džajić - počasni predsjednik Crvene Zvezde

Sport.rs; Foto: Srđan Stevanovic/Starsport

Komentari: 0

Novi komentar