UMKO i Čudovište od smeća - dječja knjiga koja nudi više

Multifunkcionalna knjiga za djecu UMKO i Čudovište od smeća je novi izdavački projekat Portala Analitika. Knjiga je realizovana u saradnji sa slovenačkom agencijom Moj izziv, autor priče je poznati i nagrađivani Džon Gejthaus. Štampanje crnogorskog izdanja knjige je pomogao Montenegro Airlines. Dostupna je na svim prodajnim mjestima u Crnoj Gori po izuzetno pristupačnoj cijeni od 2,99 €
Objavljeno: 10. 03. 2016 - 12:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ova poučna dvojezična knjiga - na engleskom i crnogorskom jeziku, u isto vrijeme knjiga i bojanka, kroz nestašluke dobrog robota UMKA uzbudljivo priča o  lošim navikama, dobrim namjerama, luckastim stvarima, ispunjena humorom i toplinom  ...

Takođe je  živopisno ilustrovana, izuzetno dopadljivo formiranih živahnih likova, koji podstiču mlađane čitaoce da budu aktivni i identifikuju se sa pozitivnim vrijednostima.

Za izradu reklamne kampanje udružili smo snage sa studentima i njihovim predavačima Univerziteta Donja Gorica – odsjeka za Grafičko-multimedijalni dizajn.

Dobili smo veoma kreativna rješenja koja koristimo u kampanji za promociju knjige UMKO i Čudovište od smeća.

Dobra ideja Portala Analitika i entuzijazam saradnika u nastavi  Petra Vujovića i docenta Laze Tripkova i naravno presimpatični UMKO su pokrenuli studente da u sred ispitnog roka  prikažu svoje vještine i talente.

fdm-iii

Predstavljamo vam kreative za reklamu za novine, banere i animacije  Sandre Martinović, Harisa Bajramovića i Karoline Mirdite.

 

Tekst u filmovima čita Miroslava – Mima Ivanović

Haris Bajramović

 

haris-bajramovic

 

 

b1

b2

b3

Sandra Martinović

 

sandra-martinovic

 

 

pa1

 

Karolina Mirdita

 

Na slici Karolina Mirdita i Sandra Martinović – pored radova na izložbi na Univerzitetu Donja Gorica

 

karolina-i-sandra1

 

pa2

Komentari: 0

Novi komentar