Ljubav čini čuda

Dejv Mejnert (34), režiser iz Južnoafričke republike, napravio je emotivan video posvećen njegovoj keruši Pegazu, koju je prije nekoliko godina spasao iz ilegalne uzgajavačnice.
Objavljeno: 17. 01. 2016 - 18:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako Dejv kaže, njena braća su vrlo brzo po rođenju umrla ili su ostala deformisana iz nepoznatog razloga. Zbog toga nije znao koliko je Pegazu ostalo vremena, pa je riješio da je snima svakog dana dok odrasta.

- Vodio sam je kod sedam veterinara i niko nije utvrdio od čega boluje. Ona je jednostavno pas koji je uvijek bolešljiv, ali i uvijek jako srećan - rekao je Dejv.

Nažalost, Dejv i Pegaz ne žive više zajedno, jer je on mnogo putovao, pa ju je dao na usvajanje. On sada živi u kući sa velikim dvorištem, a porodica koja ju je usvojila već je imala svog psa, Lunu.

- Ovo je moja priča, a da li će uticati na ljude, to ne znam. Volio bih da podstakne ljude da usvoje psa, jer ljubav zaista može da učini čuda. Ovo je nešto što mi se desilo i ostavilo trag u mom životu. Pegaz je sada izuzetno srećna u svojoj novoj porodici koja joj pruža više nego što sam ja mogao. Ona me je naučila toliko toga, pas je zaista čovjekov najbolji prijatelj - rekao je Dejv.

Izvor i foto: blic.rs

 

Komentari: 0

Novi komentar