Lepomir Bakić zbog "Farme" i "Parova" dobio otkaz

Svjetski prvak u bodibildingu, bivši učesnik rijalitija "Farma 6" i gost jedne emisije, koja je u vezi sa rijalitijem "Parovi", Lepomir Bakić, suspendovan je 2014. godine s pozicije višeg policijskog inspektora, a sada mu je uručena i presuda za prestanak radnog odnosa.
Objavljeno: 29. 01. 2016 - 12:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema riječima bivšeg farmera, on je dobio dva otkaza. Prvi zbog učešća u rijalitiju "Farma", a drugi zbog gostovanja u jednoj emisiji na televiziji "Hepi".

-Dobio sam dvije presude za prestanak radnog odnosa istog dana, što je nemoguće. Jednu zbog "Farme", a drugu zbog emisije u kojoj sam gostovao. Protiv mene je pokrenuto desetak disciplinskih postupaka, a sve zbog mojih medijskih istupanja u kojima sam govorio o razlozima zbog kojih sam suspendovan- rekao je Bakić u intervjuu za "Alo" i otkrio da ga terete da je prekršio neke pravne odredbe koje se tiču medijskih pojavljivanja policajaca.

-Ni u jednom razgovoru nisam govorio o aktivnostima MUP-a, samo sam ispričao zašto sam suspendovan. U Farmu sam ušao kao svjetski šampion u bodibildingu, da promovišem zdrav način života. Zašto bih nekoga morao da obavijestim o tome?! Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a niti sam odavao neke informacije. Ne razumijem njihove razloge da me otpuste. Jedino zbog čega prihvatam da me terete jeste intervju u kojem sam govorio o nepravilnostima i protekcijama zbog kojih sam i bio suspendovan- izjavio je Bakić i najavio da će se žaliti na ovakvu odluku. (Blic)

Komentari: 0

Novi komentar