KREĆE FARMA 7: Ovo su novi stanari imanja u Lisovićima

Večeras od 21 h na TV “Pink” počinje “Farma 7”, a većina učesnika već je poznata.
Objavljeno: 15. 02. 2016 - 12:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pored Vesne Zmijanac, imaćemo priliku da vidimo i Sandru Partizan, te „Pinkove zvezde“ Aleksandru Blagojević i Maju Milošević. Ulazi i bivša ljubavnica Šabana Šaulića, Ivona Negovanović Cuca, kao i Kristina Čanković, bivša pjevačica grupe “Luna”. Gledaćemo i frontmena “Osvajača” Čipija, te Nataliju i Sanija uz “Trik FX”.

Na imanje su stigli i go-go igračica Gorana Aleksić Goga, drugarica Jelene Krunić, Bane Đokić, bivši PR i prijatelj pjevačice Tanje Savić, Bane iz grupe „187“, kao i pjevačica grupe „Fanki Dži“ Marija Mijanović sa Gagijem Đoganijem.

Osim njih, gledaćemo i Marinu Perazić, Stefana Jakovljevića, brata Jelene Bin Drai, Sašku Karan, Filipa Đukića, pjevača Rajka iz „Horizonta“ i pjevačicu Dušicu Grabović. U seoskim poslovima okušaće se i Miki Mećava, kao i Zorica Marković, bivša učesnica Velikog brata.

Zanimljivo je da će za mjesec dana u Farmu ući i Zorica Brunclik, kao i Jelena Golubović sa mamom, a produkcija priprema i još neka iznenađenja. (Blic)

 

Komentari: 1

boze pomozi

15. 02. 2016 - 20:36

Da bog sacuva ove ,,licnosti,l" koliko ovaj dijo Evrope zaostaje za Evropom , kakva prilika za OMLADINU Srbije , da nauce sve ono sto je unistilo zdravu NACIJU.
Novi komentar