DEMOS: Goran Radonjić predsjednik Gradskog odbora u Podgorici

Na sjednici održanoj u PR centru u Podgorici, uz prisustvo rukovodstva stranke, predsjednika DEMOSA Miodraga Lekića i članova predsjedništva, formalizovan je gradski odbor koji ima 97 članova, a za predsjednika je izabran prof. dr Goran Radonjić.
Objavljeno: 19. 02. 2016 - 20:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u saopštenju iz ove partije, u uvodnom obraćanju, ispred Inicijativnog odbora za formalizaciju opštinske strukture, ujedno i predsjednik IO DEMOSA, Goran Danilović govorio je o realizaciji aktivnosti na terenu koje su prethodile formalizaciji odbora. Napomenuo je važnost uspostavljanja strukture najveće lokalne organizacije - budućeg nosioca svih aktivnosti stranke na teritoriji Glavnog grada.

- Predsjednik DEMOSA Miodrag Lekić upoznao je prisutne sa aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori. Osvrnuo se na tek završen parlamentarni dijalog, čiji je jedan od inicijatora bio i sam DEMOS. Podsjetio je članove Gradskog odbora na važnost stabilne politike koju DEMOS vodi, a koja pronalazi sve veći broj simpatuzera. Poručio je da DEMOS, kao ozbiljna stranka, koja drži do principa političke kulture i demokratije, svojim radom otvara sebi novi put na političkoj sceni Crne Gore. Za predsjednika Gradskog odbora DEMOSA izabran je šef Kluba odbornka u Skupštini Glavnog grada prof. dr Goran Radonjić. Obraćajući se prisutnima, Radonjić je istakao uspješnost funkcionisanja odborničkog kluba i njegovu prepoznatljivost u radu lokalnog parlamenta. Najavio je otvaranje kancelarija Gradskog odbora i spremnost budućeg rukovodstva da se uhvati u koštac sa izazovima koji su pred njima - stoji us saopštenju DEMOS-a.

1902odbor

Komentari: 6

sapli

19. 02. 2016 - 21:43

Ovdje neko ne govori istinu, kako je njih 70 izabralo 97. Lekicu, penzija, danas si pokazao ko si i sta si.
Prof.

19. 02. 2016 - 23:37

Sve go četnik
Ljesnjanin

20. 02. 2016 - 00:47

Kakve su ovo prodane duse. DF je jedina i prava opozicija.Veliki pozdrav za njih
raskovnik

20. 02. 2016 - 03:09

Pa kad se po terenu razlete dva zmaja, dva Gorana: jedno ti je Gorane od Djudjevine, drugo ti je Gorane od malog Zagaraca. Ne zna se koji je udreniji. Niti se zna ko je vise sagorio za rod svoj srpski, i jezik srpski sveti. Ma dosta su gorjeli, i pregoreli, sad se zvijezda njina pobija gradjanskim idejama. i, tako, cesto u nas, glabu digne prazan klas. No, vaistinu, moze se desiti da u Djudjevini, Danilovic ne dobije vise od dva tri glasa, al' kud se obestrvise gladovi Krivokapica.....
neso

20. 02. 2016 - 04:25

SVE ČESTITKE NA FORMIRANJU GRADSKOG ODBORA DEMOSA. UBRZO VAM SE PRIDRUŽUJE I PUPI SA BROJNIM ČLANSTVOM,INVALIDI RADA SJEVERNE REGIJE,VOJNI INVALIDI, UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU PENZIONERA I INVALIDA,PLEME ŠARANCI, UDRUŽENJE VRANEŠ,7 SPORTSKIH ORGANIZACIJA,A SAMO JEDNA BROJI M PREKO 400 ČLANOVA I PRVACI SU BALKANA A NJIN PREDSJEDNIK JE I PREDSJEDNIK PUPI BIJELO POLJE, PREDSJEDNIK BICIKLISTIČKOG SAVEZA CG I ČLAN EVROPSKE BICIKLISTIČKE FEDERACIJE ITD,ITD. NAJBOLJI JE DEMPOS I GOSPODIN LEKIĆ
neso

20. 02. 2016 - 04:28

DEMOS JE GRADJANSKA PARTIJA,PA BI BILO LOGIČNO I DA VOJNI PENZIONERI PRIDJU DEMOSU A NE VOJVODAMA I TAMO GDJE SE PEKU KRMAD,MADA DOSTA ČLASNOVA PUPI IMA IZ REDA VOJNIH PENZIONERA.. PRIGOVARATI DEMOSU DA SU ČETNICI JE DEGUTANTNO, TU SE NEMA KOMENTARA BEZ TE NEUKE I ZLOBNE ŽALIMO OD NJIH SAMIH. DEMOS RASTE . SVI POD KAPU DEMOSA AKO HOĆEMO USPJEH.
Novi komentar