Procurio pornić učesnice "Farme"

Od prvog dana “Farme”, seksi Dušica Grabović izluđuje muškarce, a pravi haos je izazvala informacija da se u javnosti pojavio porno-film koji je ona snimila sa izvjesnim Z.G. koji je inače, fudbalski menadžer iz Crne Gore.
Objavljeno: 21. 02. 2016 - 16:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kada je list “Alo” objavio nekoliko slika iz ovog pornića, na kojima Dušica oralno zadovoljava svog partnera dok je on snima mobilnim telefonom, izbio je veliki skandal, a Grabović nije imala kud nego da prizna da je to zaista ona na dvominutnom amaterskom video-snimku. Nekoliko dana kasnije, Dušica je kroz suze u emisiji “Glamur” ispričala da je u šoku.

- Pozvao me je bivši momak prije dva, tri dana i rekao da će biti objavljen snimak, ako nekim ljudima ne plati tri hiljade eura. Snimali smo se kao što to rade parovi, svi koji se vole. Nikada nisam mislila da na ovaj način gradim karijeru, ja sam iz patrijarhalne porodice i cio dan se pripremam kako da kažem porodici šta ih čeka. Moraću da se suočim sa ocem koji je bolestan, bratom blizancem, starijim bratom – rekla je Dušica Grabović. (Puls)

Komentari: 0

Novi komentar