Marić: Nećemo da uvozimo američko đubre, već ćemo da pravimo naše, domaće

Poslije emitovanja snimka seksualnog odnosa Zmaja od Šipova sa izvjesnom Danijelom, glavni urednik TV „Hepi“ Milomir Marić, negira odgovornost za prikazivanje pornografskog sadržaja i s entuzijazmom najavljuje nove ideje.
Objavljeno: 05. 03. 2016 - 09:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Nemojte da vrijeđate zaljubljene. Pa, ljubav uvijek pobjeđuje, a to što je vama nečista savjest, to je vaš problem - odgovara nam lakonski Marić na pitanje da li mu je pala gledanost rijalitija, pa je riješio da je diže uvođenjem prostitutke.

Na pretpostavku da je sljedeći korak da se u rijalitiju rađaju i djeca, Marić kaže:

- To već postoji u Americi, ali mi nećemo da uvozimo američko đubre, već ćemo da pravimo naše, domaće. I još da država dozvoli da i robijaši služe svoje kazne kod mene, ih, to bi bilo odlično. Država ne bi imala trošak, a ja mogu da budem Sigurna kuća za bar dvadeset robijaša, ovih sa nanogicama. Uskoro ću mojim stanarima da počnem da uplaćujem zdravstveno i penziono - objašnjava Marić.

Blic.rs

 

Komentari: 1

Deki

07. 03. 2016 - 09:38

Na našu veliku žalost, njegova TV se emituje i u Crnoj Gori. Smeće od programa začinjeno čuvenim parovima je ogledalo ovih kvazi intelektualaca tipa Milomir Marić. E jadna li si Crna Goro kad uvoziš ovakav program
Novi komentar