Spektakl na Prva TV: Počinje treća sezona “Tvoje lice zvuči poznato”

Treća sezona muzičkog spektakla počinje! Nedelja, 6. mart u 21 sat na kanalu Prve TV Crna Gora – vrijeme za start. Deset novih takmičara, fenomenalne vizuelne transformacije, izuzetni nastupi i briljantne vokalne imitacije.
Objavljeno: 05. 03. 2016 - 13:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ove godine takmičari su Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Danijel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis čine mušku ekipu, dok su takmičarke u sastavu – Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš.

Tokom narednih mjeseci, gledaćemo ih u ulogama domaćih i svjetskih muzičkih zvijezda. Pokušavaće iz nedelju u nedelju što vjernije da prikažu nastupe velikih muzičkih imena i talenat da uđu u tuđu kožu.

Neće biti lako da se mijenjaju muzički žanrovi, neće biti lako da se otpjevaju pjesme vrhunskih pjevača, i da se izvedu svi pokreti okretnih zabavljača. Najteže će biti kada uloga bude zahtijevala promjenu pola. Veliki su izazovi pred takmičarima, ali oni su spremi da na njih odgovore i da iznenade publiku.

Kao i u prethodnim sezonama nastupe učesnika ocijenjuju publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu.

Ivanu Ivanoviću, članu žirija koji je ovoj ulozi od prve sezone, priključiće se novi vokalni trener Ana Kokić, pobjednica prve sezone TLZP, kao i kantautor Vlado Georgiev. Četvrti član žirija imaće status specijalnog gosta i mijenjaće se iz emisije u emisiju.

Pravila takmičenja su i dalje ista, nema eliminacije učesnika. Konačan sud ima publika koja odlučuje kome će otići prestižna nagrada. Šou je humanitarnog karaktera tako će i ove godine pobjednik po sopstvenom izboru pokloniti nagradu pojedincu ili instituciji kojoj je pomoć potrebna.

U tehničko-produkcijskom smislu, šou TLZP je veoma zahtjevan format koji će gledaoce iznova oduševiti. O fantastičnim i nevjerovatnim transformacijama takmičara brinuće se ponovo čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve do vrhunskih maskera i šminkera.

Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi, samo na Prvoj TV Crna Gora svake nedjelje u 21 sat, repriza naredne sedmice u 13:15h.

 

Komentari: 0

Novi komentar