Društvo

Akcija mladića na Žabljaku: Ukrali snjegočistač, očistili ulicu i pobjegli

Veliko nevrijeme, praćeno sniježnim padavinama, gluvo doba noći i ko zna šta još iskoristila su preksinoć na Žabljaku trojica mladića da obiju kamion-snjego- čistač Komunalnog preduzeća i u njemu prokrstare varošicom.
Akcija mladića na Žabljaku: Ukrali snjegočistač, očistili ulicu i pobjegli
Portal AnalitikaIzvor

Policija je juče privela I.V, M.Ž. i D.N, zbog sumnje da su počinili krivično djelo, a oni su, kako saznajemo, priznali da su te noći vozili kamion, revoltirani zbog neočišćenih ulica. Direktor Komunalnog Radenko Radulović juče nam je saopštio da je vozač njihovog preduzeća kamion parkirao na proširenju duž glavne ulice, od gradskog trga ka hotelu ,,Planinka”, kako bi se ujutro lakše uključio u čišćenje puteva. Me- đutim, policija ga je našla pored Sportskog centra, gdje su ga ostavili nesvakidašnji lopovi.

-Zvali su me iz policije oko tri sata ujutro, snijeg je već bio prilično napadao. Odmah sam pozvao drugog mašinistu i on je otišao s njima do kamiona koji je ostavljen s neugašenim motorom na zaobilaznici, nedaleko od Sportskog centra. Ujutro smo preuzeli vozilo, nakon što je policija završila uviđaj - kaže Radulović. Kako nezvanično saznajemo, riječ je o FAP-u, starom 40-ak godina, sa montiranim kosiim nožem za čišćenje snijega. Vrata dotrajalog vozila bila su zaključana katancem koji su „avanturisti“ obili, a kasnije je utvrđeno i da je polomljena ručica mjenjača. Žabljačani pričaju da su tokom noći čuli snjegočistač koji kružigradom, lai nijesu pretpostavljali da ,,lopovi” čiste snijeg sa ulica. (Pobjeda)

Portal Analitika