MARIĆ: Najveće grešnice su postale svetice, a razbojnici i grešnici svetitelji

Urednik Happy televizije Milomir Marić šokirao je javnost kada je odgovorio ocu Rafailu povodom njegovih tvrdnji da je u "Parove" ušao đavo.
Objavljeno: 18. 03. 2016 - 22:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

-Ja sam emitovao snimak igumana u kojem priča o Parovima. Svako mišljenje o Parovima, dolazilo ono iz Crkve, biblioteke, Akademije nauka, ja to objavljujem, da se u nekoj polemici otkrije šta su Parovi. Ne mislim da su oni to što kaže iguman, mislim da ima više istine u rijalitiju nego u TV dnevniku. Žrtve tradicije treba da se slikaju na televiziji, a ne samo šampioni. Kao humanitarni radnik doveo sam one koji su dotakli dno života, i oni imaju pravo da kažu svoje. Doveli smo u program freskopisca koji radi sada srpske crkve i manastire, pa smatra da bi neke iz" Parova" trebalo da stavi na fresku. Najveće grešnice su postale svetice, a razbojnici i grešnici svetitelji. Maca Diskrecija, Atina Ferari, Slađa, Tijana Ajfon i Ružica, on je uzeo njihove likove. One će epizodne uloge da igraju na freskama, ali bez oreola. Ne čudi me da je iguman to gledao. Pa vladike, profesori, ljekari, svi to gledaju i to mi govore”, ispričao je Marić. (Puls)

Komentari: 1

KOMITI 2016

19. 03. 2016 - 09:38

Pratim novinarski rad gospodina Marica od vremena kada je izdavao mjesecnik Profil a njegova supruga Vesna Radusinovic bila tada urednica mjesecnika Dama. Iz medija I putem literature, upoznao sam se sa vremenom kada je Milomir Maric, bio urednik kultnog lista Duga. Vise puta, sa paznjom sam citao Maricevu knjigu Deca komunizma jer pruza fantastican istorisko ideoloski I politicki osvrt na vrijeme komunizma iz kojeg Crne Gora jos uvijek nije izasla a kada ce ne znamo. Rijaliti sou program Parovi, pokazao se kao najbizarnija I najgledanija psiholoska drama obicnih ljudi koji su tokom trajanja rijaliti programa postali neka vrsta zvijezda, tipa Mice trofrtaljke. Sve u svemu, za mene je Milomir Maric GENIJE novinarstva I javnog posla generalno gledano..
Novi komentar