„Auto Moto Show Podgorica 2016“ u garaži Delta sitija

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme „Auto Moto Show Podgorica 2016“ biće održan od 20. aprila do 24. aprila u garažnom dijelu Delta sitija. U odnosu na prošlogodišnji, trajaće pet dana, tj. dan duže.
Objavljeno: 08. 04. 2016 - 14:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Po reakcijama i komentarima posjetilaca prošlogodišnjeg Sajma kao i rezultatima koji su postignuti, organizator je sa zadovoljstvom konstatovao da je prezentovan kvalitetan sadržaj koji je nedostajao Glavnom gradu i koji ima za cilj pozicioniranje Sajma na mapi istih u ovom dijelu Balkana.

U periodu održavanja Sajma, na jednom mjestu biće izloženi vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržištu Crne Gore.

Učestvovaće 44 kompanije, od kojih 32 monobrend izlagača: BMW, Toyota, Citroen, Yamaha, Škoda, Sessa, Renault, Nissan, Dacia, Great Wall, Ford, Mazda, Suzuki, Kia, Invictus, KTM, Jeep, Mini, Aprilia, Benelli, FIAT, Seadoo, Alfa Romeo, Tomos, Peda, Marco, Mini, Lada, Piagio, Opel, Hyundai i Volvo, i 12 multibrend zastupnika koji će posjetiocima predstaviti veliku ponudu guma, motornih ulja, auto kozmetike.

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine, kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.

Prostor u kojem se održava Sajam površine je 4.500 kvadrata i biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja.

Programski dio za osnovne teme imaće saobraćaj i saobraćajnu kulturu, sa svim propratnim sadržajima.

U toku jednog, od pet dana trajanja biće organizovan i skup Old tajmera na parkingu ispred Delte kao i njihov defile kroz Podgoricu. Ovim potezom će se privući i ljubitelji starijih automobila čiji broj nije zanemarljiv.

Kao dodatni dio animacije posjetilaca, organizovano je i takmicenje u simulatoru vožnje, gdje će najbolji takođe biti nagrađeni prikladnim poklonon od Lovćen osiguranja. Ucesnici će moći da se prijave za ovo zanimljivo takmičenje tokom trajanja Sajma.

Biće organizovano, sada već popularno, takmičenje u sporoj vožnji, Slow Grand Prix. Naime, cilj vozača u ovom nesvakidasnjem takmicenju je da što sporije pređu zadatu stazu. Za najsporije vozace obezbijeđena je i vrijedna nagrada. Cilj takmičenja je promocija bezbjednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu.

Takođe će biti održan i izbor za najljepšu hostesu koji je propratni događaj svakog sajma automobila. Posljednjeg dana Sajma, nakon dodjele nagrada i priznanja  posjetioci i učesnici će moći da sumiraju utiske na Jack Daniels koktel zabavi.

Partneri ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su Glavni grad i Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, koji su prepoznali značaj ovakvog događaja za Podgoricu i Crnu Goru.

Komentari: 0

Novi komentar