Matjaž Božič umjesto Radenka Purića na čelu Lovćen osiguranja

Dugogodišnji izvršni direktor Lovćen osiguranja AD prof. dr Radenko Purić odlazi na novu dužnost unutar Triglav grupe, gdje će nastaviti svoju profesionalnu karijeru. Dalje vođenje Lovćena, Triglav grupa je povjerila Matjažu Božiču, dosadašnjem članu izvršnog odbora „Triglav osiguranja Beograd“.
Objavljeno: 13. 04. 2016 - 13:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Purić se danas zahvalio menadžment timu i svim zaposlenima u Lovćen grupi, na saradnji koja je unaprijedila poslovanje kompanije i doprinijela ostvarenju tradicionalnog liderstva na tržištu osiguranja u Crnoj Gori.

-Zajedno smo uspjeli da afirmišemo znanja i principe branše osiguranja i inplementiramo ih u razvoj Kompanije koja baštini najdužu tradiciju osiguranja na ovom tržištu. Uvijek smo bili i ostajemo na vrhu upravo zahvaljujući njegovanju tradicije liderstva, te spremnosti da odgovorimo svim izazovima i tržišnim uslovima.- zaključio je Purić.

Matjaž Božič je preuzeo odgovornu funkciju izvršnog direktora Lovćena ističući da je  posebna profesionalna odgovornost i čast, preuzeti funkciju izvršnog direktora Lovćen osiguranja, koje predstavlja člana Triglav porodice, po svim standardima modernog poslovanja, izgrađenog na veoma složenom tržištu. 

-Posebnu zahvalnost izražavam gospodinu Radenku Puriću, za doprinos u svim tim godinama uspješnog vođenja Lovćen osiguranja. Pred nama je zadatak da nastavimo da ostvarujemo strateške ciljeve Lovćen osiguranja i Triglav Grupe na crnogorskom tržištu, uz uvažavanje uslova tržišta na kojem poslujemo- naglasio je Božič. 

Komentari: 0

Novi komentar