Milena VUJAČIĆ za PA: Zlatna, kraljevsko plava i crna dominiraju mojom kolekcijom večernjih haljina

Mlada nada crnogorske modne scene, Milena Vujačić, predstaviće se sjutra veče u Capital Plazi kolekcijom modela haljina na zatvaranju proljećnog izdanja manifestacije ,,Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro“. U razgovoru za Portal Analitika Milena navodi da će podgorička publika biti u prilici da premijerno pogleda kolekciju večernjih haljina modnog ateljea „MV“.
Objavljeno: 18. 04. 2016 - 07:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Atelje „MV“ predstaviće petnaest osnovnih i dva dodatna modela, specijalnu haljinu i vjenčanicu koja će zatvoriti modnu reviju. Kolekcijom dominiraju tri osnovne boje - zlatna, kraljevsko plava i crna - i naravno ima tu još dodatnih nijansi i adekvatnih šara. Obzirom da je sezona polumaturskih i maturskih večeri, moju kolekciju većinom sačinjavaju haljine prilagođene tom tipu manifestacija. Kolekcija je nosiva, ili „ready to wear“ i prilagođena za večernje varijante - kazala je Milena i dodala da su modeli napravljeni sa ciljem da se poslije revije prodaju:

- Uspjela sam već da prodam dva modela, a da pomenuta kolekcija nije ni viđena, što me jako raduje i daje mi za pravo da se nadam da će cijela kolekcija biti prodata nakon prezentacije modela na pisti.

Bivša manekenka i uspješna poslovna žena za naš portal navodi da je za izradu haljina koristila prirodne materijale kombinovane sa dosta svjetlucavih detalja i šljokica. 

milenav2

- Za izradu kreacija sam koristila prirodne materijale, čipku rađenu na tilu, taft, saten, tu je i nezaobilazni štras sa šljokicama, ali sve što ide u dodir sa kožom je od prirodnih materijala. Cilj mi je da se predstavim podgoričkoj publici, obzirom da sam modni atelje otvorila prije nepunih šest mjeseci, ali i da javnosti pokažem koliko mi to kvalitetno radimo - da oni vide da mi vodimo računa o šavovima, o štepovima i najsitnijim detaljima - jer mogu da se pohvalim time da moj atelje posjeduje najbolje industrijske mašine na kojima svoje modele izrađuju najpoznatiji svjetski modni brendovi. Atelje „MV“ se nalazi na sjevernoj tribini Gradskog stadiona u Podgorici, tačnije ispod prostorija TV Atlas i pozivam sve zainteresovane mlade i potencijalne klijente da dođu i upoznaju se sa našom ponudom - kazala je Milena.

Sjutra veče javnost će je po prvi put upoznati u ulozi modne dizajnerke.

- Ovo je moje prvo predstavljanje podgoričkoj publici u ulozi dizajnera. Ja sam neko ko je u modi već skoro deset godina, što kao model i kasnije kao modni novinar. Imam dugogodišnju uspješnu saradnju sa Srđanom Lubardom kod kog sam gostovala u emisiji koja se bavila modnom scenom kao i aktuelnostima i dešavanjima u tom segmentu, a gdje je moj zadatak bio da stilizujem odabranu osobu na drugačiji način. Zaposlena sam u TV Atlas i bavim se stilizovanjem dragih kolega novinara i ovom prilikom bih se zahvalila organizatorima Fashion week-a na ukazanoj prilici da predstavim svoje modele i da široj javnosti pokažem što znam - zaključila je Milena.   

Ana POPOVIĆ

Komentari: 0

Novi komentar