Kompleks "Verde": Oaza za hedoniste i sportiste

Otvaranje savremenog centra, koji će činiti moderno opremljeni hotel sa dvije kongresne dvorane i jednom multifunkcionalnom salom, velnes i spa centar, zatvoreni bazen i sportska dvorana, očekuje se krajem jula.
Objavljeno: 01. 06. 2016 - 16:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Savremeni hotelsko-rekreativni kompleks, ,,Verde“, koji kompanija ,,Čelebić“ intenzivno gradi u Donjoj Gorici, doprinijeće da se glavni grad nađe na mapi modernih evropskih metropola. Otvaranje savremenog centra, koji će činiti moderno opremljeni hotel, velnes i spa centar, zatvoreni bazen i sportska dvorana, očekuje se krajem jula. Neposredno uz rijeku Sitnicu, okružen zelenilom, biće lijepo mjesto za bijeg od svakodnevice, ali i prijatno radno okruženje. Izmješten iz užurbanog gradskog ritma, osmišljen da gostima omogući mir i relaksaciju, centar će pružati i sve što je potrebno za ugodan boravak i vrhunske pripreme ekipa u dvoranskim i plivačkim sportovima.

Odmor u prirodi

Jedan od dragulja kompleksa ,,Verde“ svakako će biti komforni, moderno dizajnirani hotel. Sa 81 smještajnom jedinicom (sobe i apartmani), dvije kongresne sale, koje će biti moguće spojiti u jednu, kapaciteta 300 mjesta i manjom, multifunkcionalnom dvoranom od 50 mjesta, opremljenom najmodernijom tehničkom opremom, hotel će omogućavati vrhunsku organizaciju seminara, konferencija, sastanaka, predavanja, radionica i sličnih događaja.

Smještajne kapacitete činiće standardne sobe (površine 30 kvadratnih metara), superior - sa zastakljenim lođama, pogodne za pušače (42 kvadrata), jedna soba za osobe sa invaliditetom (30 kvadrata), koja će biti spojena sa sobom za prateću osobu. Naravno, sve sobe biće klimatizovane, sa luksuznim kupatilom, TV prijemnicima i bežičnim internetom. Za hedoniste, hotel će imati i luksuzniju ponudu - apartmane od 51 kvadratnog metra, kao i jedan deluks apartman (103 kvadrata).

Posebni sadržaji namijenjeni relaksaciji i uživanju gostiju kompleksa ,,Verde“ nalaze se u okviru bogato opremljenog velnes i spa centra. U spa centru, koji će se prostirati na 275 kvadratnih metara su saune, soba za relaksaciju, hidromasažne kade. Tu je i prostrani centar za masažu, u kojem će gostima na raspolaganju biti više masaža i terapija. Ponudu zaokružuju salon ljepote u kojem će biti ponuđene kozmetičke i frizerske usluge, kao i moderno opremljena teretana.

Ugostiteljskom dijelu ponude nije posvećeno ništa manje pažnje – od pansionskog restorana (sa švedskim stolom), namijenjenog isključivo gostima hotela, preko raznovrsne ,,a la carte“ ponude, dostupne u atmosferi kafeterije i restorana, do VIP zone na galeriji.

VIP galerija, koja raspolaže sa 48 mjesta, idealna je za poslovne ručkove, večere, intimne proslave…

Lobi bar, sa terasom koja gleda ka mirnoj Sitnici, namijenjen je, kako gostima hotela, tako i građanima.

verde-foto-1Prilagođeno sportistima

U ovoj zelenoj oazi, zajedno sa modernom sportskom dvoranom i zatvorenim bazenom, hotel će činiti jedinstvenu cjelinu koja će biti od izuzetnog značaja za prepoznatljivi sportski duh glavnog grada i entuzijazam budućih sportista.

Ljubiteljima plivanja i vaterpola na raspolaganju će biti zatvoreni bazen poluolimpijskih dimenzija, sa otvorenom terasom.

Moderno dizajnirana sportska dvorana moći će da ugosti brojne košarkaške, odbojkaške, rukometne i ekipe malog fudbala.

Dvorana ,,Verde“ idealna je za organizacija sajmova, izložbi, koncerata i sličnih manifestacija, koje će sigurno izmijeniti život glavnog grada i njegovu poziciju na turističkoj mapi Crne Gore.

Pored navedenih sadržaja, ponudu će upotpuniti ranije izgrađeni tereni za mali fudbal, košarku i tenis, kao i restoran ,,Sport klub“.

Kompleks ,,Verde“ svečano će otvoriti vrata svojim gostima krajem jula, a detaljnije informacija o ponudi ovog novog koncepta uskoro će se naći na veb stranici hotela: www.verdecomplex.com.

Komentari: 0

Novi komentar