Svijet

Policija identifikovala ubicu pjevačice

Policija u Orlandu identifikovala je ubicu pjevačice Kristine Grimi kao 27-godišnjeg Kevina Džejmsa Loibla koji je takođe preminuo od samoranjavanja.
Policija identifikovala ubicu pjevačice
Portal AnalitikaIzvor

Policija vjeruje da je osumnjičeni doputovao u Orlando, u državi Florida, kako bi izveo napad u petak uveče, prenosi Rojters. Šef policije u Orlandu, Džon Mina, rekao je da po svemu sudeći on nije imao policijski dosije i nema indicija da se poznavao sa pjevačicom.

Američka pjevačica Kristina Grimi, nekadašnja učesnica televizijskog takmičarskog programa "Vojs" (The Voice), upucana je posle koncerta u Orlandu i ubrzo preminula od posljedica ranjavanja, saopštila je danas policija u Floridi. 

Policija je navela da je sinoć oko 22.45 sati po lokalnom vremenu na Grimi pucao napadač koji je imao dva pištolja.  Grimi (22) je kasnije podlegla povredama u lokalnoj bolnici. 

Vijest o napadu na pevačicu brzo se raširila na društvenim mrežama, a mnogi njeni obožaoci su izrazili šokiranost i gnijev.  Grimi je u šestoj sezoni takmičenja na američkoj televiziji osvojila treće mjesto 2014. godine.

Portal Analitika