Nova humoristička serija “NEMOJ DA ZVOCAŠ”

Od 12. septembra, radnim danima u 21.05h na Prvoj televiziji
Objavljeno: 10. 09. 2016 - 13:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dugo očekivana humoristička serija “Nemoj da zvocaš” sa sjajnom glumačkom postavom, konačno startuje 12. septembra i emitovaće se svakog radnog dana u 21.05 na programu Prve televizije.

Turska hit serija ‘’Paramparčad'' biće emitovana u novom terminu, radnim danom u 19:30, nakon glavne informativne emisije Vijesti Prve, dok će nove epizode domaće serije ''Lud, zbunjen, normalan'' gledaoci pratiti u 20:20h. Serija ''Zvala se Feriha'' biće emitovana u 17 sati.

Antena grupa, vlasnica Prve TV u regionu je poznata po tome što ulaže u serijski i filmski program te će tako i ove jeseni, pored već poznatih emisija, glavni aduti predstavljati serijski program koji je uvijek uživao veliku popularnost kod publike.

Tako su očekivanja i ovaj put velika kada je riječ o igranoj seriji koja prati životnu priču tri para različitih generacija -  mladi par koji tek započinje život pod istim krovom, srednji koji je u ‘’krizi srednje dobi’’ i zreli koji dijeli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i ‘’mukama’’ svakodnevice u dvoje. 

Serija “Nemoj da zvocaš” okupila je sjajan tim. Najzreliji par, Simku i Batu igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović.  Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno. Srednji bračni par, Marina i Ilija, upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negdje između sreće i panike!

akk-1521

Njih će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. U ulozi najmlađeg para našli su se Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u prvoj epizodi.

“Nemoj da zvocaš” je adaptacija najgledanije španske humorističke serije “Escenas de matrimonio”. U cilju prilagođavanja domaćim prilikama i humoru, angažovana je mnogobrojna ekipa poznatih scenarista i reditelja.

A evo i šest junaka naše priče o scenama iz (van)bračnog života:

Simka i Bata (Seka Sablić I Boro Stjepanović)

Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno.

Simka je bivša nastavnica, koja je osim generacija za život osposobljenih đaka, na put i to u Australiju, izvela i sopstvenu ćerku. Ćerka je naravno i Batina, ali zasluge su njene. Po sopstvenom uvjerenju mogla je mnogo bolje da prođe da se nije udala za Batu. Jednom je čak izašla i sa Mikijem Jevremovićem, ostalo je legenda. Iz fejsbuka i selfija ima master. Šta će kad je Bog dao za sve.

Bata je penzionisani pripadnik policije. Došao je iz Crne Gore da ostane. I naravno da ga je Simka ugrabila čim ga je vidjela. Tako je to oduvijek bilo između njega i žena. Kada se oženio mnoge su ostale neutješne. I on se kao i Simka plaši starenja. Sva sreća pa on, za razliku od nje, nije ostario ni dana. Voli on svoju Simku. Zna da I ona voli njega. Ali zašto da život bude dosadan?!

Marina i Ilija (Milena Vasić i Ljubomir Bandović)

Marina se odrekla daljeg školovanja i karijere zbog majčinstva i porodice. Kao i svaka domaćica insistira na podjeli kućnih poslova. Po ubjeđenju je kupoholičarka. Po opredjeljenju pomodarka. Veoma je vezana za sina koji će kao glumac proslaviti i sebe i nju, i ljubomorna na potencijalnu ženu njegovog života. Trudi se da ostane mlada. Tijelom naravno. Povremeno uspješno izbjegava seks sa mužem.

Ilija je hranitelj porodice. Po sopstvenom mišljenju jedini član svoje porodice sa nogama na zemlji i dugom u banci. Kao računovođa sve gleda kroz novac. A kako i ne bi kada se žena i sin vječno takmiče ko će da mu ga otme. On zapravo nije škrt, samo oprezan. Uprkos relativno dugom bračnom stažu sopstvena žena ga i dalje privlači. Osim kada ga hrani zdravo i bezukusno. Druga najvažnija žena u njegovom životu je mama. Eh, kako ona kuva! Ne vjeruje u glumački uspjeh svog sina i zato mu je već obezbijedio “ulogu” računovođe u svojoj maloj firmi. Za svaki slučaj!

akk-1101

Nina i Boki (Milena Živanović i Uroš Jakovljević)

Nina je tatina ćerka zaposlena u marketinškoj agenciji. Umjesto “kako mama kaže” drži se krilatice “kako tata kaže”! A kako i ne bi, kada joj je stan u kome živi i ušuškan život obezbijedio upravo on. U Nininoj porodici niko nije vičan kućnim poslovima jer je otac ponosni vlasnik liderske firme za čišćenje u gradu! Osim za tatom Nina je luda i za Bokijem, koga useljava u svoj, pardon tatin stan, nakon samo šest mjeseci veze. Tata je zbog toga presrećan, ali u nekoj drugoj seriji!

Boki ili DJ Boki je muzički obrazovan ljubitelj umjetnosti i dobre zabave sa samo jednom manom: upravo je ostao bez posla! Odbija da prizna da je baš ta okolnost doprinijela brzom početku njegovog zajedničkog života sa Ninom. On je zaista voli, baš kao i ona njega. A voli i da kuva, pere, pegla, čisti, tako je bar dok u dubokoj hipnozi ubjeđuje sebe da će brzo prestati da bude kućna pomoćnica kojoj djevojka plaća račune. Da ga bar njen otac voli, bilo bi podnošljivije. Ovako će morati da napravi brzi proboj na još neosvojeno muzičko tržište novoosmišljenog tehno folka. Samo da dođe do te Cece, Jece, Seke…

Produkcija: Prva i Adrenalin

Reditelji: Igor Stoimenov (najstariji par)

Slobodan Boba Skerlić (najstariji par)

Marko Manojlović (srednji par)

Jelena Tvrdišić (mladi par)

Scenaristi:

Miloš Radović (najstariji par)

Staša Koprivica (srednji par)

Maša Dakić, Vladimir Vuković i Goran Ruškuc (najmlađi par)

Komentari: 1

Ajde batalite se ovih ...

11. 09. 2016 - 07:20

....plagijata umjetničke razine Farme,Granda i Kursađzija i brekavičarskog klapljenja
Novi komentar