Sjedište Addiko banke sada na novoj adresi

Novo sjedište Addiko banke u Podgorici juče je svečano otvoreno na novoj adresi, u Bulevaru Džordža Vašingtona 98.
Objavljeno: 17. 09. 2016 - 13:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Premještanje sjedišta je dio nove strategije jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva, kojom se Addiko banka opredijelila za fokus na bitno, efikasnost i jednostavnost. Kada je u pitanju novi kancelarijski prostor, odlučili smo se za koncept otvorenog prostora kojim su kanali komunikacije skraćeni, transparentnost je poboljšana, a saradnja između različitih funkcija ojačana. Osim toga, postižemo značajno smanjenje iznajmljenog prostora i samim tim smanjujemo operativne troškove. Konačno, sva ova poboljšanja će donijeti korist našim klijentima i poslovnim partnerima i pomoći nam da smanjimo bespotrebne administrativne troškove i da postanemo efikasni u skladu sa međunarodnim standardima - izjavio je Kristof Šoen, generalni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica.

Izrada idejnog projekta novih prostorija Addiko Bank je bila povjerena međunarodno poznatom arhitektonskom birou Chadwick International iz Londona, koji je takođe projektovao novo sjedište Addiko banke u Beču. Dizajn se bazirao na principima mogućnosti izbora, olakšane interakcije, jednostavnosti i ekonomičnosti, a prostor je opremljen visokokvalitetnom audio-vizuelnom tehnikom i sistemom za rezervacije.

addiko

Komentari: 2

spasoje

17. 09. 2016 - 22:39

njima je mjesto van crne gore
Mila K

17. 09. 2016 - 23:40

Bas izuztna strucnost da se objasni da je prostor vise kostao u renti od povezanog lica iz Grupe nego od novog iznajmljivaca prostora...Tamna po biznis modelu slicnih biznis profila... A i kafane su blizu pa ce se moci voditi prijetnje prema CG adminsitraciji kao i do sada...
Novi komentar