Društvo

Burić: Hilton je prekretnica u turističkom razvoju Podgorice

Hotel "Hilton" Podgorica svečano je otvoren sinoć. Otvaranju hotela i koktelu koji je uslijedio, prisustvovali su brojni gosti iz javnog života Crne Gore i regiona, predstavnici međunarodnih ambasada, poslovni partneri i predstavnici nevladinog sektora, medija i kulturnog života Crne Gore.
Burić: Hilton je prekretnica u turističkom razvoju Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Tokom pozdravnog govora, izvršni direktor hotela Hilton Podgorica Crna Gora, Haluk Bilgili rekao je da je hotel Hilton u Podgorici obezbjedio gostoprimstvo na najvišem nivou kako bi postao važan turistički centar u zemlji i regionu.

“Nudimo i izvanrednu uslugu i siguran sam da će sa takvim timom, hotel Hilton Podgorica Crna Gora učiniti da boravak svakom gostu bude ugodan, nezaboravan i opuštajući”, rekao je Bilgili.

Vlasnik hotela Hilton Podgorica Crna Gora, Žarko Burić, pozdravio je zvanice riječima da vjeruje kako Hilton Podgorica Crna Gora, svojom ponudom, predstavlja prekretnicu u turističkom razvoju Podgorice.

14462972-10154600953924712-4272704023691370825-n

 “Ovdje smo večeras da proslavimo početak rada hotel Hilton i ujedno oživimo sjećanja na 60 godina dugu i bogatu tradiciju hotela Crna Gora….Siguran sam da će ovaj hotel postati simbol Podgorice kao što smo od samog početka izgradnje i govorili”, rekao je Burić. 

Predsjednik Vlade Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je kako otvaranjem hotela Hilton Podgorica Crna Gora i Glavni grad i Crna Gora dobijaju jedan od najboljih hotela visoke kategorije, sa brojnim pratećim sadržajima, čime se Podgorica i dodatno kvalifikuje za organizaciju raznovrsnih događaja na najvišem nivou. 

“Realno je da će Hilton Podgorica doprinijeti i produženju turističke sezone, što je jedan od osnovnih ciljeva definisanih našim planom daljih reformi u turizmu. Svakako i novom rastu zaposlenosti”, naglasio je Đukanović. 

Oko hiljadu gostiju prisustvovalo je svečanom otvaranju hotela Hilton Podgorica Crna Gora. Hilton Podgorica Crna Gora je zvanično postao dio velike i luksuzne porodice Hilton koja broji više od 4.700 hotela. Već 97 godina, Hilton je posvećen tradiciji pružanja izuzetne usluge. Vodeći brend Hilton, Hilton & Resorts postavlja visoke standarde ugostiteljstva.

Portal Analitika