Madam Željka: Moja životna priča je tužna!

Željka Rolović više je puta uhapšena zbog organizovanja elitne prostitucije u Crnoj Gori, a po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti i tv lica.
Objavljeno: 28. 10. 2016 - 16:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon što ju je policija uhapsila zadnji put, u njenom mobilnom telefonu pronađeni su brojevi telefona i mejlove najviših državnih dužnosnika i nekih od najbogatijih biznismena u regiji. Poznata kao Madam Željka ovih je dana ispričala šokantne detalje o svom turbulentnom životu, koju donosi srpski Newsweek. "Imala sam deset godina kada je tata ubio majku i taštu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao. Plakao je i dovodio bendove da mu pjevaju pjesmu "Jedan dan života", ispričala je Madam Željka (39).

"Majka me rodila kada je imala 16 godina. Zatrudnila je sa 15, mene rodila sa 16, mog brata Željka sa 17... Roditelji su mi se stalno svađali, pa mirili. Majka je radila kao čistačica u bolnici, a otac ju je puno volio. Ali, bio je bolesno ljubomoran, stalno je bio pijan i moju majku je to jako ljutilo. Kad bi čuli muziku, znali smo da se tata vraća kući mrtav pijan. Stalno je nosio neke dinare, zvao muzičare da pjevaju u kući. On bi sjedio i pio za stolom, a dva-tri čovjeka pored stola bi svirala dok on ne bi zaspao. Kada bi zaspao, ovi bi otišli", ispričala je Madam Željka. 

Dodala je kako joj je otac bio nasilan. Jednom je autom razvalio dio bolnice gdje je radila majka jer ju je tražio, a zbog tog je incidenta završio u zatvoru. Majku je, ispričala je Željka, "ponekad znao udariti". Kako im roditelji skoro nikada nisu bili kod kuće. Željka i njen brat bili su zanemareni, konstantno na ulici, zbog čega su, kada su imali sedam i osam godina, završili u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj kod Herceg Novog. 

Željka se i tu, kako kaže, snašla. Krala je patike, sendviče, hranu, za oca rakiju i viski... Ali je učestvovala i u tučama, te radila brojne druge skandalozne stvari, nezamislive njenim vršnjacima. "Jednoj maloj sam stavila govno pored glave dok je spavala. Ta mala me mrzila... Joj, što smo sve radili", rekla je Željka koja je iz doma pobjegla s 14 godina. 

Nije znala da joj je umro djed O tome koliko je Madam Željka bila zanemarena kao dijete, govori i to što je s mrtvim djedom dva dana provela sama u kući. Djed je umro od alkohola, a ona, koja je tada imala samo pet godina, nije shvatila da je djed preminuo.  "Jedan dan se nije ustao iz kreveta. Brat i ja smo mislili da je zaspao. Dva dana smo skakali po njemu i vikali "Djede, probudi se!". Tek kad su stric i strina došli po nas smo shvatili da je mrtav." 

express.hr

Komentari: 1

problem je starost

16. 11. 2017 - 12:14

Kad jednom ne budes atraktivna i presusi zarada .
Novi komentar