Joksimović i Parni valjak za doček 2017. u Budvi!

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je danas pres koneferenciju u hotelu “Budva”, na kojoj je predstavljen cjelokupan program dočeka Nove 2017. godine, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.
Objavljeno: 01. 11. 2016 - 15:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića!

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak.

Tu nije kraj novogodišnji svečanostima, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda, Neno Belan” - najavila je Tijana Kotarac, menadžerka za saradnju sa privredom.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

bd

Tako je Maja Vukićević, menadžerka za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA”, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 320 eura do 430 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, nezaobilazni Haris Džinović, kao i orkestar  Žutog Serhatlića.

Sanela Kahrović, marketing menadžerka HG “Budvanska rivijera”, najavila je trodnevni aranžman u hotelu “Palas” po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Ova pres konferencija ujedno označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu pod sloganom „Vidimo se u Budvi“ i koja će prema očekivanjima organizatora rezultirati posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja, kao i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru tokom novogodišnjih praznika.

Komentari: 0

Novi komentar