MANDIĆ: Od lažnog državnog udara korist jedino imali Đukanović i DPS

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, u nastavku svoje zvanične posjete Rusiji, sastali su se sa savjetnikom predsjednika Vladimira Putina, akademikom Sergejem Glazevim.
Objavljeno: 03. 12. 2016 - 13:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz medijskog centra DF-a, upoznavši ga sa aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori Mandić je naglasio značaj susreta i zbog činjenice što će najvažnije političke adrese u Rusiji direktno biti obaviještene o stavu DF vezanom za nedavna dešavanja u Crnoj Gori, kao i razlozima zbog kojih je taj politički savez predmet brutalnih nasrtaja režima, kao i kriminalnog miljea tijesno povezanog s crnogorskom vlašću.

-DF i dalje odlučan da demokratskim sredstvima i borbom, duboko podijeljenu Crnu Goru, koja prolazi kroz najtežu političku krizu od vremena obnove višepartizma, vrati na pravi put, tj. da je vrati samoj sebi. Prvi korak na tom putu je utvrđivanje istine vezano za lažni državni udar od koga je jedinu korist imao Đukanović i njegova stranka- kazao je Mandić na sastanku sa ruskim zvaničnikom.

Govoreći o nedavno završenim izborima i montaži tzv. državnog udara Knežević je istakao da su u Rusiji na više zvaničnih adresa dobili jasan odgovor da nijedan ruski državljanin, a kamoli predstavnik ruske države, ne stoji iza dešavanja u Crnoj Gori.

-Ova informacija predstavlja još jednu potvrdu o projektovanoj optužnici crnogorskog režima protiv  Rusije ne bi li se ubrzala ratifikacija NATO protokola, čiji je ishod nakon pobjede Donalda Trampa veoma neizvjestan. Takođe, želimo i ovdje saopštiti da nijedan lider, rukovodilac i član našeg političkog saveza nikad nije imao nikakve kontakte sa optuženim nacionalistima iz Srbije i pomenutim ruskim državljanima za čije postojanje nismo dobili potvrdu u Rusiji- rekao je Knežević.  

Zahvalivši se na dolasku liderima DF-a, Glazev je još jednom negirao bilo kakvu umiješanost Rusije u dešavanjima od 16-og oktobra, istovremeno iskazavši zabrinutost zbog progona i terora kojim su izloženi lideri DF-a.

"Uvjeravam vas da će Rusija učiniti sve da doprinese rasvetljavanju tzv. državnog udara u Crnoj Gori, a posebno poštovanje želim odati vama koji podnosite veliku žrtvu zbog ljubavi prema svojoj zemlji, braneći tradicionalne vrijednosti po kojima je nekada Crna Gora bila i poznata. Crnogorska vlast je donijela odluku da naši odnosi ne budu onakvi kakvi su bili u prošlosti, a od vremena Petra Velikog pa do sadašnjeg crnogorskog režima Rusija i Crna Gora su bili pouzdani  prijatelj i istorijski saveznici. Vjerujem da će se takvo prirodno stanje ponovo uspostaviti", saopštio je savjetnik predsjednika Rusije.

Komentari: 18

Hit provala za rodoljube

03. 12. 2016 - 14:35

Najveća provala koju sam pročitao u zadnjih 20 godina "posebno poštovanje želim odati vama koji podnosite veliku žrtvu zbog ljubavi prema svojoj zemlji". Gospodin Glazev je ili totalno neinformisan ili je najveći šaljivdžija koga je Rusija rodila.
Правильное и неправильное

03. 12. 2016 - 18:10

Da, Ovo je "lažni DPS državni udar" a vaš je trebao da bude PRAVI, u krvi, haosu i sukobima, da bi izdajnici i petokolonaši zarad Rusije došli na vlast - samo što ga državne institucije preduhitriše i spriječiše, na vašu žalost i na radost miru i bezbjednosti Crne Gore !
Tako se zovu

03. 12. 2016 - 20:32

Kako se u svim jezicima svijeta pa u ruskom nazivaju oni koji "podnose veliku žrtvu zbog ljubavi prema svojoj zemlji" da bi je predali nekoj drugoj stranoj zemlji na upravljanje i posjedovanje Glazovu (изменник,traitor, Verräter, traditore, traître, Издајник ... ) i šta vi radite sa takvima u Rusiji?
Denbil

03. 12. 2016 - 15:18

Ulaskom u Nato nestaje DF nenormalno ce jacati Demos zato je Lekic bolji politi od Meda i Mande.
spavle

03. 12. 2016 - 15:35

Ало Дебил-у. Шта би ти срцу било милије ? Да Монтенегро уђе у НАТО или да нестане ДФ. Шта живота ти ?
Oboje

03. 12. 2016 - 16:37

Da se i ja umiješm u vaše pisanije. Ja bih želio oboje. Naime, da nestane DF i da CG uđe u NATO.
Ало Дебил-у

03. 12. 2016 - 17:40

Da se povucete na Kosovo. Ratnicke poglavice
Žika Guslar

03. 12. 2016 - 15:23

Mandulica jadan ne bio, znaš li što te čeka kada se vratiš iz matuške Rusije i pođeš u Srbiju? E pa da ti kažem, čeka te veeeliko čupanje ušiju. A reći ću ti i zbog čega. Zbog toga, sunce naše, što je premijer Vučić shvatio da si nakon Mila htio i njega da skratiš za glavu. Zamisli Mandulica, to mu se nije baš dopalo. Ali sreća tvoja Mandulice te nije vrijeme Miloša Obrenovića, inače bi dobio kolac u donji dio leđa. Ovako, vratićeš nam se cio... Hvala evropskim standardima.
goca

03. 12. 2016 - 15:30

MAJSTORI MOJI,DA VAM JE TITO ŽIV, GOLI OTOK BI VAS ČEKAO. SADA SMO DEMOKRATE PA OVE MANIJAKE MORAMO DA TOLERIŠEMO. NIKADA NISAM BIO ZA MILA,A SADA MU ŽELIM SVE NAJBOLJE. !!! VI STE SRAMOTE CRNE GORE.
GORAN

03. 12. 2016 - 15:33

Je li vam to Srbija više nije majka? Tamo su vas provalili,ha,ha,ha....
CRNOGORSKI 007

03. 12. 2016 - 16:19

DOBRO SI PRIMJETIO
Guest_13369

03. 12. 2016 - 18:27

Neprijatelji Crne Gore, kako ih drugačije naslikati.
Zlocinacki soj

03. 12. 2016 - 18:35

Ne daj Boze da vi je terorizam uspio. Sto mislite da bi prodrzavna strana cutala i prihvatila vlast ruso-cetnikai ubistva civila i prmijera. Ne , imali bi gradjanski rat a i vasa čapra bi bila u opasnosti budite uvjereni. Mozete i vi bit sretni sto ovaj plan nije uspio. A da li je autentican u to niko zdrave pameti ne sumnja obzirom na ucesnike, informacije iz Srbije,izjave ucesnika, ... jos nije sve kompletirano. Strpljenje molimo
Ilija

03. 12. 2016 - 22:32

Ove dvije političke karikature ne mogu očima da vidim. Ni u jednom od mojih komentara ne bih volio da neko prepozna nekakvu simpatiju za ono što ova dvojica predstavljaju na političkom nebu CG. Bez obzira na sve to mora se priznati da nikakvog pravog pokušaja državng udara nije bilo. Sve je to nekakva režija i plaćena ujdurma. barem tako mislim. Za to bih mogao naći mali milion indicija koje su došle do naših očiju i ušiju putem medija.
Lea

04. 12. 2016 - 01:02

@Ilija Citas i slušaš pogresne medije.
Crnogorac

04. 12. 2016 - 00:05

Kupujem Dolare Osvestane.
=

04. 12. 2016 - 12:49

Ko uzima pare od omrznutog naroda i iz omrznute ruke takvi su se prvo počkali na sebe pa na svoj narod.E da imam vlast ne bi mi takvi pośedovali držljavljanstvo-i vjerujem kad bi se tako postupilo ljubili bi oni crnogorstvo više i od crnogorskog naroda.
CRNOGORAC

05. 12. 2016 - 04:48

Ovi jadnici je su li zaboravili ono staru izrecicu ( uzdaj se i u svoje kljuse) ali izdajnici po obicaju podijelili se u strijelce po evropi i obijaju tudje pragove a sve protiv drzave i naroda Crnogorskog, ali nemojte zaboravit usput da ih pita e za azil posto ce vi uskoro biti potreban.
Novi komentar