Ovako će izgledati najluksuzniji barski hotel

Zahvaljujući novim majstorstvima čuvenih arhitekata Fuada Mavrića iz Ulcinja i Vlade Gugla iz Beograda, turistička ponuda Bara i cijele države uskoro će biti bogatija za ekskluzivni objekat na Velikom Pijesku, objavio je portal Jedro.me.
Objavljeno: 06. 12. 2016 - 16:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni ekskluzivno objavljuju fotografije rendera budućeg spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda hotela “Kalamper hotel& Spa” koji je u završnoj fazi izgradnje i koji će biti kategorisan 4+ zvjezdice.

Enterijer potpisuje Gugl, a za spoljni izgled novog barskog hotela-ljepotana zaslužan je Mavrić.

kalmper1

“Kalamper hotel & Spa” se prostire na 3.000 kvadratnih metara, prekoputa sadašnjeg “Kalamper apart hotela”, i sadržaće i 17 soba i sedam apartmana. Sobe su veličine 29 kvadratnih metara, apartmani od 48 kvadratnih metara, a zvanično nazvan Predsjednički apartman od čak 160 kvadratnih metara gostima će pružiti poseban komfor.

“Pored smještajnih kapaciteta, hotel će imati i restoran i lobby bar, konferencijsku salu, wellness & spa departman koji obuhvata veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladan đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu i masaže. Tu su i teretana, dječija igraonica, otvoreni bazen na krovu sa lunch barom”, kaže za Jedro, Elvir Eki Kalamperović, direktor preduzeća Kalamper DOO koje je investitor hotela.

kalmper2

Prema njegovim riječima, hotel se gradi po najvišim standardima “i biće isto tako opremljen”. U restoranu će se služiti mediteranska kuhinja i riblji specijaliteti za koju će biti zaduženi mladi i vrhunski majstori kulinarstva.

kalmper3

Otvaranje hotela je planirano za april i ono će prema najavama iz kompanije Kalamper “biti pravi spektakl”.

kalmper4

Konkurs za zapošljavanje u ovom hotelu u kojem će prema riječima Kalamperovića mladi ljudi voljni za rad imati priliku da pokažu svoje znanje i volju, biće raspisan poslije novogodišnjih praznika.

Izvor i foto: Jedro.me

Komentari: 4

ZALAZAK SUNAC

06. 12. 2016 - 16:17

Bijašeli ovo onaj KALAMPEROVIĆ sto je bijo ministar POLICIJE, A što vise nece da se preziva KALAMPEROVIC nehi KALMPERI
Putevi

07. 12. 2016 - 01:00

A hoce li put do tog hotela biti sirok makar 4 metra ili kao u ostalom dijelu Velikog Pijeska - po 2 metra.
mijo

07. 12. 2016 - 05:06

"najluksuzni hotel" od 17 soba?? I ovo izgleda kao apart hotel samo sto ima spa centar.Smijesno je uporediti sa Princess
Malterdzija

07. 12. 2016 - 19:25

Da, da... To je taj što je prekoracio gabarite mimo građevinske dozvole...a da ne govorimo o koeficijentu zauzetosti parcele...
Novi komentar