BRAJOVIĆ: Pred nama je godina promjena na bolje

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović obratio se danas građankama i građanima Crne Gore čestitkom povodom predstojećih novogodišnjih praznika.
Objavljeno: 30. 12. 2016 - 17:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poštovane građanke i građani Crne Gore,

U Novu godinu ulazimo svjesni zahtjeva koje ste pred nas postavili na oktobarskim izborima. Naš zajednički cilj je moderna, razvijena i ekonomski snažna Crna Gora. Naš cilj je da se u Crnoj Gori živi znatno bolje.

Svi mi vaši izabrani predstavnici, imamo posebnu odgovornost da u Skupštini poštujemo vašu izbornu volju, zastupamo vaše stavove. Želja nam je i namjera da Skupština Crne Gore u Novoj godini bude primjer kompromisa, konstruktivnog dijaloga i promoter interesa svih građana.

Za kratko vrijeme nakon obnove državnosti Crna Gora je postigla izuzetne diplomatske rezultate i svakim danom postaje sve uvaženija članica međunarodne zajednice. Istinsko je zadovoljstvo predstavljati svoju zemlju i širom svijeta slušati komplimente o jasnoj orijentaciji Crne Gore ka vrijednostima razvijenih demokratija. Crna Gora danas nema otvorenih pitanja u odnosima sa drugim državama svijeta, istinski baštini dobrosusjedske odnose i njeguje regionalnu stabilnost. Za našu, površinom i brojem stanovnika neveliku zemlju, sa istorijom prepunom ratovanja, to je ogromno dostignuće.

Dinamični integrativni procesi konačno će omogućiti da se u društvu većih i razvijenijih država čuje ravnopravni glas Crne Gore. To je put da sadašnjim i budućim generacijama obezbijedimo život u stabilnoj i bogatoj Crnoj Gori. 

Pred nama je godina promjena na bolje.

Uvaženi građani Crne Gore, u zemlji i inostranstvu, srećni vam praznici, srećna vam Nova 2017. godina.

 

 

Komentari: 3

Niksic

30. 12. 2016 - 17:23

kako za koga , za vas licno da ZA OSTALE GRADJANE NOVOGODISNJA CESTITKA - NA NADOKNADE - NA PLATE + NA GORIVO...
NARODE

30. 12. 2016 - 17:38

Znate li da dan danas eo za dva dana 2017.godina FORMA SUDSKIH presuda u Crnoj Gori u zaglavlju nosi formu I pise VJEROVALI ili ne uvjerio sam se zvao me Goran moj drug da mi pokaze pise -U IME NARODA- ne mogu svojim ocima da vjerujem da nase pravosudje jos uvijek presudjuje u ime NARODA , Kao da smo u 50-te godine XX.vijeka u vrijeme TITA. hahahaha /U IME NARODA/.
NAROD

30. 12. 2016 - 19:58

Prvo nam vratite pokradene izbore.
Novi komentar