Ana Ivanović trudna?

Fotografija Ane Ivanović iz ginekološke ordinacije otkrila je da je ona u tajnosti posetila Beograd, ali i ponovo podstakla spekulacije da je teniserka u drugom stanju.
Objavljeno: 06. 01. 2017 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

 

Fotografiju je na društvenim mrežama objavio ginekolog Nebojša Zečević, koji je objavio selfi sa srpskom teniserkom i izazvao burne reakcije.

Ponovo su zbog toga društvene mreže preplavile spekulacije o tome da Ana čeka dete sa svojim suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Bilo je i onih koji su doktora osudili zbog ugrožavanja Anine privatnosti. "Svaka čast, doktore, što ste ugrozili identitet pacijentkinje", glasi jedan od komentara.

Podsetimo, Ana je prošle nedelje objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa. Tokom nedavnog gostovanja na jednoj televiziji istakla da za sada ona i Bastijan ne planiraju proširenje porodice, ali da bi volela da jednog dana postane majka.

 

Blic.rs

Komentari: 2

Ilija

06. 01. 2017 - 17:22

Sve joj najljepše želim ali moram da priznam da me baš briga da li je ona u drugom stanju ili nije. Ne mogu da shvatim zašto je to važno čitaocima ovog portala.Naravno svako dobro joj želim.Uostalom kao isvakoj drugoj posjetiteljki ovog portala.
Sa srećom

07. 01. 2017 - 18:27

Kako kažu -SANDRUGA-
Novi komentar