Kako Danka Kovinić objašnjava đe je Crna Gora?

Danka Kovinić je sa ubjedljivih 6:0, 6:4 savladala Kineskinju Sajsaj Ženg u duelu koji je obilježila zanimljiva situacija na tribinama.
Objavljeno: 17. 01. 2017 - 15:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mala grupa navijača iz Sjedinjenih Američkih Država razgovarala je sa Dankom o Crnoj Gori, pitajući se kakva je to zemlja i da li je ostrvska.

“Nije ostrvo, ali je jedna veoma lijepa zemlja”, rekla je uz osmijeh i nastavila: “Novak Đoković je Srbiju promovisao na najbolji način, nadam se da ću i ja uspjeti isto sa Crnom Gorom, što stvarno pokušavam. Često mi se dešava da me ljudi pitaju gdje se nalazi zemlja, pa kad im kažem da ima manje od milion stanovnika, ostanu u čudu. Pitaju me da li mogu da prepješačim cijelu državu“, dodala je Danka.

U istom maniru nastavila je razgovor i otkrila kako pokušava da drugima dočara Crnu Goru.

“Uglavnom krenem da im objašnjavam od Novaka Đokovića i Srbije, da je to nekada bila Srbija i Crna Gora, prije toga Jugoslavija. Kada im kažem Jugoslavija, sve im postane jasno. Krenu da nabrajaju sve zemlje iz bivše Juge i dođemo do toga gdje je Crna Gora“, dodala je Kovinićeva.

B92.net

Komentari: 3

!

17. 01. 2017 - 16:05

Kazes li im da je i Novak iz CG ?
@ za !

17. 01. 2017 - 18:21

A NEKA POMENE JANKOVICKU IZ JANKOVICA KRSA KRAJ CETINJA I ANU IVANOVIC IZ DOLJANA KRAJ PODGORICE I RAONICA IZ CRNE GORE A NE ZA\NAM ODAKLE.
"Selo pored Srbije"

18. 01. 2017 - 22:16

E, vala si im objasnila svaka ti čast. Dobro im nijesi rekla da je to ona teritorija kad se kene od Brodareva prema jugu. A, i ono ti je jako... "nije ostrvo".
Novi komentar