Televizije prikupljaju sredstva za liječenje djece oboljele od kancera 13. februara

Televizija Crne Gore, Vijesti, Prva Tv i Atlas Tv organizovaće prvi crnogorski Teleton - akciju u kojoj će u jedan fond prikupititi novac za liječenje što većeg broja djece koja se bore sa kancerom i moraju da se liječe u inostranstvu, a Fond zdravstva, iz bilo kog razloga, ne pokriva troškove. Velika akcija planira se za 13. februar.
Objavljeno: 27. 01. 2017 - 19:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zajedničko saopštenje četiri televizije prenosimo u cjelosti:

 

Građani Crne Gore obezbijedili su 200.000 eura potrebnih za liječenje Selene Mandić. Čitava svota donirana je za samo 48 sati. Selena i njena porodica sada ojačani dobrim željama svih nastavljaju svoju borbu

Nastavljaju je i ujedinjeni mediji – danas su koleginice i kolege iz brojnih redakcija u podne poslale sms poruke za Selenu. Od danas, zajedno, radimo na prvom crnogorskom Teletonu - akciji u kojoj ćemo u jedan fond prikupititi novac za liječenje što većeg broja naše djece koja se bore sa kancerom i moraju da se liječe u inostranstvu, a Fond zdravstva, iz bilo kog razloga, ne pokriva troškove.

Velika akcija planira se za 13. februar.

Poznate ličnosti - sportisti i sportiskinje, pjevači i pjevačiće, glumci i svi drugi koje volite i poznajete sa ekrana, razgovaraće telefonom sa svima koji pozovu Teleton broj, a novac ide u fond Budi human. Tu će se sliti i sve sms-poruke koje budete slali na 14543 sa opcijom koja će narodnih dana biti poznata.

Pozivamo kompanije i institucije da se pridruže donacijama, kao i mrežu volontera koja svih ovih mjeseci pokazuje čitavoj zemlji što znače solidarnost i humanost.

Televizije će, ujedinjeno i istovremeno, prenositi taj događaj.

Budite dio prvog crnogorskog Teletona, za svu našu djecu koja se bore sa kancerom.

 

Komentari: 2

Baba

28. 01. 2017 - 08:47

Srecno Seleni! Srecna sam zbog svog naroda koji ovim dokazuje da nije izgubio najljepsu ljudsku osobinu.
Milijana

28. 01. 2017 - 12:50

Lijepa humanitarna akcija. Samo da se ne izvitoperi
Novi komentar