Azmont odustao od gradnje marine u rizortu Portonovi

Ministarstvo održivog razvoja i turizma obustavilo je postupak izdavanja građevinske dozvole kompaniji Azmont investment za izgradnju marine - luke nautičkog turizma u Kumboru.
Objavljeno: 25. 02. 2017 - 08:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz tog Vladinog resora saopšteno je da je to rješenje donijeto na osnovu odustajanja Azmonta od zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju marine. Azmont investment se obratio Ministarstvu 27. januara ove godine sa zahtjevom za izdavanje građevinske dozvole, da bi 20. februara ta kompanija podnijela zahtjev o odustanku od zahtjeva za izdavanje dozvole

Podsjećamo, marina je sastavni dio rizorta Portonovi, u koji se najavljje da će biti uloženo 650 miliona eura. Rizort će imati 290 smještajnih jedinica, od gradskih kuća do stilizovanih vila i penthous stanova koji gledaju na marinu. Planirana je i izgradnja prvog One&Only-a u Evropi, koji treba da ima 120 soba, apartmana i vila.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Komentari: 4

goga

25. 02. 2017 - 08:37

marina je 80% zavrsena, ne shvatam ovaj naslov?
goga...goga...gogica..

26. 02. 2017 - 10:54

...miči se iz Biograda-šljegni na more-pa ćeš viđeti-to što iz Biograd ne vidiš-nego sanjaš-vjerujući ušima-koje samo čuju ono što bi ti MILO bilo-a golicavo-brez prisustva oči..gogo gogule..MILO...MILO..a golicavo?
dali

25. 02. 2017 - 10:08

MOŽDA JE MARINA NEKOG NAŠEG KOJI JE U DILU A NIJE MOGAO U POČETKU DA SE POJAVI KAO INVESTITOR PA SAD KAD JE IZGRADJEN VEĆI DIO POJAVIĆE SE KAO ROBIN HUD DA SPASI INVESTITORA I DA DIJELE POSAO ,NORMALNO OPET NE POKAZUJUĆI LICE VEĆ NEKI GAZDA IZ EMIRATA ILI NEKIH ČUVENIH DESTINACIJA NAMA POZNATIH .NE JA IPAK MISLIM DA BI TREBALO SADA KAZNITI AZMONT ZATO ŠTO JE UNIŠTIO DIO OBALE AKO NIJE POSRIJEDI NEKI MOGUĆI NOVI ANEKS UGOVORA.
KO ZNA ŠTO je.. "RIZO(R)T?

26. 02. 2017 - 10:49

TO VAM JE "RIZOT ala SIPA"...što znači oriz(riža) oliti pirinač..pravljen bez ribe (sipe)..sa "crnim vještačkim crnilom-ala sipa"....a nje(sipe) ni na tir od puške...? Ljep pozdrav iz naseljenog mjesta KUM-bora mi gospodnjega..iz bivšije Ruskijeh Republika-Kolonija...tako zvani KRK...?
Novi komentar