Društvo

CDPR: Poklon za osmi mart besplatno Savjetovalište za odvikavanje od pušenja

Kao poklon mladim damama povodom 8.marta - Dana žena, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) organizuje besplatno Savjetovalište za odvikavanje od pušenja.
CDPR: Poklon za osmi mart besplatno Savjetovalište za odvikavanje od pušenja
Portal AnalitikaIzvor

„Naše očekivanje je da se prijavi što više dama koje su zainteresovane da prestanu biti zavisne od konzumiranja duvanskih proizvoda. Istovremeno želja CDPR-a je da što više žena u Crnoj Gori ostavi konzumiranje cigareta i prestane biti zavisno od duvanskih proizvoda, a time svoj život učini ljepšim i zdravijim”, saopštava se iz CDPR-a.

Tretman pored pripremnog časa sadrži još pet časova odvikavanja od pušenja, koji će biti održani nakon pripremnog časa i dogovora sa polaznicama Savjetovališta. Način odvikavanja od pušenja po kojem se radi u CDPR-a je metod američkog profesora Vejn Mek Farlanda, koji po broju pušača koji su prestali da konzumiraju duvanske proizvode daje daleko najbolje rezultate kod navedenog problema danas u svijetu.

Prvih 8 (osam) dama koje su zainteresovane za tretmane odvikavanja od pušenja mogu se prijaviti, za ponavljamo besplatan tretman, do petka 10.marta u terminu od 18 do 20 sati na telefon 069 530 666, kako bi se na vrijeme dogovorili sa prijavljenim polaznicama o terminu održavanja časova.

Portal Analitika