Liješevićevi "Čuvari tvog poštenja" na sceni KIC-a

Komad Gradskog pozorišta „Čuvari tvog poštenja“ sa Večernje scene, biće večeras izveden u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“ od 20 časova.
Objavljeno: 13. 03. 2017 - 14:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Autorski projekat Borisa Liješevića, nastao je saradnjom sa glumačkim ansamblom kojeg čine: Dubravka Drakić, Božidar Zuber, Emir Ćatović, Branka Femić, Željko Radunović, Katarina Krek, Ivona Čović-Jaćimović, Sanja Popović, Pavle Ilić, Branko Ilić i Simo Trebješanin.

U autorskom timu predstave su i Rambo Amadeus koji je uradio muziku, Gorčin Stojanović kao scenograf, kostimografkinja Tijana Todorović i dramaturškinja Stela Mišković.

- Moje predstave su neki pokušaj da se snađemo, da vidimo gdje smo, da razumijemo svijet oko sebe i te nove pojave na koje nas roditelji nisu učili, za koje nismo vaspitavani. Mi smo vaspitavani za ono: budi dobar, uči, radi, trudi se, služi vojsku... i biće sve u redu. Odjednom, sve smo dobro uradili, a nalazimo se na nekoj ledini, bez ičega, bez ijednog riješenog pitanja, dok su neki drugi - koji su zaobilazili sve te stepenike - sve riješili – kazao je Liješević.

K.J.

Foto: Gradsko pozorište

Komentari: 0

Novi komentar