Federer poslao poruku Mareju i Đokoviću

Rodžer Federer sa 35 godina na leđima ponovno igra fantastično i podsjeća na dane kad je dominirao svjetskim tenisom.
Objavljeno: 19. 03. 2017 - 19:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon osvajanja Australije, legendarni Švajcarac se ''prošetao'' do finala u Indijan Wellsu, a svojim navijačima poslao je poruku koju su željeli čuti. Rodžer je rekao da se osjeća sjajno, da mu je pauza od nekoliko mjeseci odlično prijala te da namjerava da vrati titulu najboljeg igrača svijeta i nastaviti sa osvajanjem Gren slemova.

''Kako ne igram puno turnira kao prije, moraću se više fokusirati na Gren slemove da bih se vratio na prvo mjesto. Osvojio sam jedan ove sezone, što znači da i dalje mogu, da sam dobar. Ponovno igram dobro, a to se vidi i u Indijan Wellsu. Drago mi je da sam u odličnoj formi i naravno da želim da osvojim i ovaj turnir, no moj cilj su Gren slemovi jer oni nose najviše bodova. Na tim turnirima mogu najviše napredovati'', izjavio je jedan od najboljih tenisera svih vremena, koji je dodao da ga zanima samo prvo mjesto na svijetu.

''Samo jedan Gren slem neće biti dovoljan jer će i Endi i Novak sigurno podići nivo igre. Ponovno će osvajati turnire. To što sam ja u finalu Indijan Wellsa, a Endi i Novak nisu u najboljoj formi, ne mijenja ništa u mom rasporedu turnira i planovima za nastavak sezone. Želim opet biti broj 1 i sve manje od toga me ne zanima. Zato mi plasman nije prioritet u ovom trenutku. Važno mi je da budem zdrav, da uživam u turnirima i osvajam ih'', rekao je trenutačno 10. teniser svijeta.

Komentari: 0

Novi komentar