Prvo veče Montenegro Fashion Week-a donijelo duh svjetske modne scene

Preko 400 gostiju uživalo je na otvaranju crnogorske nedjelje mode.Tokom prve večeri ovogodišnjeg, proljećnog izdanja Mercedes-Benz Fashion Weeka, publici su se na Imanju Knjaz sinoć predstavili srpska dizajnerka Aleksandra Arnold, ispred brenda torbi Akatelier, kosovski brend Walone Fashion Group i crnogorski kreatori Maja Velimirović Tošković, Milena Vujačić i Lazar Ilić. Na samom početku, gosti su uživali u izvedbi pjesme Reset, koju je otpjevala specijalna gošća Tijane Dapčević.
Objavljeno: 19. 04. 2017 - 15:24 Promjenite veličinu teksta: A A A
 
„Stella Artois Fashion Day “ otvorila je Aleksandra Arnold „Akatelier“ sa svojom kolekcijom kožne galanterije. Djevojke u bijelim komadima odjeće pistom su prošetale noseći u ruci ili preko ramena divne primjerke kožnih torbi koje potpisuje Akatelier. Nakon ove kolekcije, svi prisutni uživali su u reviji Lazara Ilića.  Inovativan, interesantan izraz koji karakteriše Lazarov rad, nije izostao ni ovog puta.
 
moda2
 
Walone Fashion Group grupa dizajnera počela je reviju na najljepši način, jer su pistom prošetala djeca u modelima ovog brenda. Nakon toga smjenjivale su se svečane haljine i odijela. Bilo je mnogo predivnih detalja, koji su prikazali glamur. Maja Velimirov Tošković prikazala je urbanu priču u svojoj najnovijoj kolekciji “Maja”.
 
 
moda3
Milena Vujačić, svojom kolekcijom“Wild wind” zatvorila je prvo veče Mercedes-Benz Fashion Week-a. Ova kolekcija prezentovala je ljepotu jednostavnosti i suptilne izražajnosti, s preobražajnom snagom olujnog prkosa i smjelosti.
 
moda4

Komentari: 0

Novi komentar