Društvo

U Podgorici se organizuje obuka za konobare

Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje u saradnji sa Vinskom akademijom Crne Gore organizuje dvodevnu obuku za konobare 28. i 29. aprila 2017. godine, u Hotelu "Podgorica" sa početkom od 10 sati.
U Podgorici se organizuje obuka za konobare
Portal AnalitikaIzvor

“Cilj obuke je da se ugostiteljima i ljudima koji se bave turizmom približe proizvodi po kojima se prepoznaje Crna Gora, te da se uz kvalitetan odabir podigne nivo znanja ugostiteljskih radnika”, saopštili su iz sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje.

Uz stručno predavanje i odličan odabir vina, svaki polaznik će imati priliku da kroz dvodnevnu obuku nauči kako da prepozna kvalitet, a kako mane vina, kako da napravi dobar izbor uz odgovarajuću hranu. Polaznici će takođe imati priliku da uz stručno predavanje nauče osnove o proizvodnji i degustaciji dobro poznatog domaćeg brenda rakije, te osnove za služenje.

Obuka je namijenjena svim ugostiteljskim radnicima koji rade u restoranima i hotelima u Podgorici,  a broj mjesta je ograničen.

Zainteresovani se mogu javiti najkasnije do 27.04.2017. godine na broj telefona +382 67 601 254, +382 67 569 034  ili na e-mail: vinskaakademijacg@gmail.com.

Portal Analitika