Večeras na Vembliju borba vijeka: Kličko - Džošua!

Večeras iza 22 sata, pred 90 hiljada ljudi na Vembliju, održaće se borba Entonija Džošue i Vladimira Klička. Najbolji teškaši današnjice već mjesecima pune naslovnice svjetskih medija. Ulaznice za spektakl na Vembliju planule su za nekoliko sati.
Objavljeno: 29. 04. 2017 - 12:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Glavni učesnici priče u kojoj su kao ulog postavljeni IBF, WBA (Super) i IBO pojasevi bili su odlično raspoloženi na posljednjem sučeljavanju pred meč. Britanski mediji otkrivaju i kako bi teškaški dvojac trebalo na dva jednaka dijela da podijeli 20 miliona funti, što bi kada se makne PDV moglo svakome od njih donijeti ukupno 15 miliona.

Toliko je otprilike Kličko zaradio u svom okršaju sa Fjurijem, kada je poražen, dok bi Džošua ovim ušao u istoriju kao Britanac s najvećom zaradom na domaćem terenu.

"Obzirom na sve što je napravio, ovo je zapravo ključna borba za Klička. Kada ga pobijedim, to bi mogao biti njegov kraj i zato je to ključno za njega. Za mene je ova borba samo dio mog putovanja. Jako se dobro osjećam u ovoj poziciji. Ovo je prvi put da je jedan od mojih protivnika sa sobom doveo svoje fanove, svi znaju što je Kličko postigao”, izjavio je Džošua.

Komentari: 0

Novi komentar