CEDIS: Isključenja zbog radova u 13 crnogorskih opština

Djelovi više gradova biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, najavljuju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema - CEDIS.
Objavljeno: 14. 05. 2017 - 21:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Podgorici, zbog radova na dalekovodu „Zagorič - Gornja Zeta“, od devet do 18 sati, moguća su kratkotrajna beznaponska stanja na području Zete i Lješanske nahije.

Na Cetinju, zbog radova na dalekovodu „Cetinje - Čevo“, od deset do 16 sati, bez struje biće potrošači sa područja Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve čevske.

U Nikšiću će zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači na Bulevaru 13. jula, kao područje Ostrovca.

U Danilovgradu, zbog radova na dalekovodu Slap Zete, od devet do 16 sati, bez struje biće područje Mosora.

U Ulcinju će zbog radova ograncima dalekovoda, od devet do 17 sati i 30 minuta, bez napajanja biti potrošači sa područja Sveti Nikola i Ada Bojana.

U Šavniku su radovi na dalekovodu „Uskoci“, zbog kojeg će od deset do 13 sati bez struje biti područja sela Bare, Krnja jela, Štičje, Sirovac, Strug i Malinsko.

U Petnjici će zbog radova na dalekovodu „Tucanje“, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja istoimenog sela. Zbog radova na niskonaponskoj mreži Trpezi, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez struje će biti potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Na Žabljaku, zbog radova na niskonaponskoj mreži Okruglica, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje tog sela.

U Kolašinu će zbog radova na 35 kV dalekovodu „Kolašin - Ptič“, od osam sati i 30 minuta do 18 sati, bez struje biti potrošači sa područja Kos i Trebješica. Zbog radova na dalekovodu „Skrbuša“, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće područja Vranještica i Suva Gora. Zbog radova na niskonaponskoj mreži „Dragovića polje“, od devet do 15 sati, bez struje biće potrošači sa tog područja.

U Mojkovcu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Gojakovići, od 12 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Bijelom Polju, zbog radova na niskonaponskoj mreži Metanjac, od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Pljevljima, zbog radova na dalekovodu Boljanići, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područja sela Glisnica, Rađevići, Crno brdo, Vojtina, Boljanići, Vis, Poblaće, Jezero, Kovač, Potkovač i Mijailovica. Zbog radova u trafostanici Maćevac, od devet do 15 sati, bez struje biće ulice Njegoševa, Manastirska, Vasa Čarapića, Dušana Obradovića i Cvjećara.

U Rožajama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Gornja Lovnica, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odgođeni.

Komentari: 0

Novi komentar