Trobojke u Budvi; Mandić: Srpski narod nema razloga da slavi 21. maj

U Budvi je danas ispred prostorija opštinskog odbora NOVE svečano podignuta srpska trobojka, a tom činu je prisustvovao predsjednik Andrija Mandić, kao i predsjednici opštinskih odbora DNP, DSS i SNP sa kojima je naša stranka činila nekadašnji Blok za zajedničku državu u ovoj opštini, saopšteno je iz NOVE. Sa druge strane, crnogorske zastave su u tom gradu jedva vidljive, o čemu svjedoče i fotografija saradnika portala Analitika.
Objavljeno: 21. 05. 2017 - 15:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedva vidljive , male zastavice kojima su ukrašene ulične svjetiljke:

2105bd

Mandić je, prilikom podizanja trobojke ispred opštinskog odbora NOVE, kazao da je Crna Gora danas upravo onakva kakvu je priželjkivao, stvarao i na brutalnoj referendumskoj krađi dobio Milo Đukanović – ona je “otklon od istorijske Crne Gore i njenih vjekovnih saveznika, diktatura u kojoj se vrše progoni i hapšenja političkih neistomišljenika i diskriminiše srpska nacionalna zajednica”, kako je saopšteno iz te stranke.

“Današnja CG je Đukanovićev privatni posjed u kome su građani opljačkani, a diktatorovi rođaci i prijatelji-partneri iz kriminalnog miljea raspolažu ogromnim bogatstvom stečenim pljačkom Crne Gore.

Što se tiče našeg bloka, mi nikada nećemo pružiti ruku Milu Đukanoviću i čestitati mu stvoreni privatni posjed jer je do njega došao krađom, a ne poštenim  radom, uloženim trudom i, u konačnom, narodnom voljom. Do današnjeg dana se nije desilo ništa novo što bi nas pokolebalo u našoj tadašnjoj odluci”, rekao je on.

On je dodao da je danas je pravi dan da ponovimo da ćemo se svim sredstvima boriti protiv nepravde, diskriminacije i nasilne asimilacije koju vrši diktatorski režim. 

“Takođe, nije naodmet konstatovati da neki pripadnici nekadašnjeg Bloka za zajedničku državu danas, napadnim i smiješnim čestitkama za 21. maj, brukaju i sramote vlastitu prošlost i nedostojno podilaze crnogorskim separatistima”, naveo je on.

Mandić je kazao da srpski narod nema nikakvog razloga da slavi 21. maj, jer "nećemo valjda da slavimo činjenicu da je toga dana kriminalna hobotnica na čelu sa Milom Đukanovićem odlučila da im ukrade zajedničku državu i podijeli naš narod".

“Šta bi danas dali, recimo, crnogorski separatisti da njihov politički uzor Krsto Zrnov Popović nije pisao ona pokajnička pisma kralju Aleksandru Karađorđeviću desetak godina nakon ujedinjenja Srbije i Crne Gore. On u tim pismima piše sličnim ,,stilom’’ kao što poslednjih dana u saopštenjima i čestitkama pišu pojedini nekadašnji pripadnici Bloka za zajedničku državu. Krsto Zrnov kralju Aleksandru podilazi sa istim entuzijazmom kojim današnji preletačevići iz Bloka za zajedničku državu javno uklizavaju medijsko- političkoj separatističkoj eliti. Kada analizirate te tekstove pomislićete da je Krsto Zrnov bio učesnik Velike skupštine srpskog naroda u Podgorici 1918.  godine, a da su ovdašnji ujedinitelji iz 2006. godine pripadali LSCG ili SDP, a ne SNP-u ili SNS-u”, naveo je Mandić.

Dodaje da su u pisanju i ,,slanju’’ tih čestitki, novopočenim slavljenicima 21. maja pomagali oni antisrpski medijsko-tajkunski i NVO centri, koji su podržavali svaku krađu izbora koju je sproveo kriminalni režim, a naročito su snažno podržali najveću krađu u istoriji CG, onu na referendumu 2006.

“Takvi i danas plasiraju laž da je svaka borba za prava srpskog naroda u Crnoj Gori pomoć Milu Đukanoviću. Većina od tih “pametara” su ostrašćeni mrzitelji Srba koji imaju zadatak da anesteziraju srpski narod kako bi on bio nasilno asimilovan zato što su Srbi jedini koji pružaju otpor okupaciji i aneksiji Crne Gore od strane NATO pakta. Takvima ćemo se žestoko suprotstaviti, jer su oni isto zlo za naš narod kao što je i Đukanović”, naveo je on.

 

Komentari: 72

GORAN

21. 05. 2017 - 16:04

Da su se ovi pitali u Budvi bi i dalje zapregama isli .Daleko od toga da su ovaj Dps i Milo idealni ,ali dok je ovih pomahnitalih nacionalista, on ce vladati sto godina
Ni kamen na kamenu

21. 05. 2017 - 20:12

Neka Ranko Krivokapić & Žarko Rakčević / Dritan Abazović dobro pogledaju svoje "ugledne parlamentarce" šta i kako rade kad imaju i zrno vlasti.... A šta bi tek radili da i kakva bi Crna Gora bila i šta bi od nje postalo ... i ostalo da oni budu vlast u državi !
Samo đumruka radi

21. 05. 2017 - 20:46

Fermanom turskoga sultana Mahmuda (1835) prvi put je u Srbiju uvedena trobojnica (crveno-plavo-bijela) „da se od visokog dževleta moga dade i srpskom narodu trobojnica barjak“.
Zato mrze muslimane

23. 05. 2017 - 05:48

jer svim silama pokusavaju da to potisnu iz podsvijesti! I drzavu, i barjak(zastavu) i zakon su im dali. Mi nismo i nikada necemo biti isti narod. Turcima svaka cast kad su ih mogli jahat toliko dugo!
Guest_70231

21. 05. 2017 - 16:06

STA VELI RANKO ?
Vazda na usluzi

21. 05. 2017 - 16:17

Nema nista protiv. Uvijek je tu kad im treba pomoc. Napade Pažina da bi ih odbranio
One & Only

21. 05. 2017 - 20:34

Žalosna i tužna je činjenica da je Crna Gora JEDINA država na svijetu koja ima opoziciju koja se bori i kojojn je primaran cilj da svoje države nema i koja bi da je preda nekoj drugoj stranoj državi. Odnosno da umjesto gospodara u svojoj kući budu sluge u tuđoj ! Jedini smo koji ne poštujemo svoje državne simbole, već se "ponosno" kitimo stranim zastavama i pjevamo tuđe himne. Jedini smo na svjetu vaskolikom koji slave poraze svoje reprezantacije u sportu a proslavljaju pobjede stranih. Jedina smo država u kojoj, ako nosimo svoju zastavu na svadbama i sl možemo dobiti batine, biti napadnuti i žestoko vrijeđani i maltretirani. Jedina smo i država na svjetu koja ima opoziciju koja javno maše stranim pasošima i hvali se time. Jedini smo i koji dozvoljavamo da lica koja se zvanično nalaze na optužnici kao prvookrivljeni za neke od najtežih krivičnih djela kao što su terorizam, izdaja i pranje novca puštamo da se brane sa slobode i putuju u inostranstvo kako bi nastavili sa izdajom
Четник

21. 05. 2017 - 16:18

Браво Ранко, браво СДП!
Goran

21. 05. 2017 - 16:19

Ovo su oni sto ih SDP i URA drze na vlasti. Tako bi na isti nacin da "demokratizuju" i Crnu Goru?
Ovo nam jje mogla bit vlast

21. 05. 2017 - 16:25

Evo ove su nam Ranko, Vijesti, MANS, ... htjeli postaviti za vlast u Crnoj Gori
Jos jednom

21. 05. 2017 - 16:32

Najprije: STO CE IM VLAST ako nece drzavu? Postoji jedan razlog - da bi je bestragali. Ovu grupaciju su na vlast htjeli dovesti - Rusija, i neke institucije iz Srbije ukljucujuci SPC, sto je logicno. Nelogicno je sto su ih pomagali Vijesti, sve opozicione stranke ukljucujuci URA i SDP, MANS, od njih su dobijali novac, a vracali su im podrskom i svojim glasacima. REZULTAT: ubijanje svake validne opozicije ovoj vlasti.
Oni koji su podrzavali DF

21. 05. 2017 - 16:43

Treba se podsjetiti podrske razbijacima CG: RANKO K. : "Nova je situacija, novi je prostor otvoren, ja bih ih pozvao da razgovaramo", poručio je on, objašnjavajući da su oni UGLEDNI PARLAMENTARCI i najjača opoziciona partija" RANKO K: "Naravno očekujemo da će iz DF i Pokret za promjene, neki koji su za nezavisnu i građansku državu takođe tražiti svoj prostor u tome svemu" DRITAN A. : "DF ima demokratski kapacitet" ŠABOVIĆ:"U DF ima "dobrih i postenih" Podrsku im je dao i DRAGAN HAJDUKOVIC
Hajduk Veljko

21. 05. 2017 - 17:10

Podršku im nije dao Hajduković. Jedino ovo nije istina
-

21. 05. 2017 - 17:29

Vidjeh u novinama, medjutim ako nije izvinjavam se. Nije mi bio cilj pretjerivanje.
SRAMOTA!!!

21. 05. 2017 - 16:51

Sto Budva dočeka da je velikosrbi vode e moji CRNOGORCI kome ste vi glas dali onima koji pod tudjom zastavom stoje i proviciraju sve CRNOGORCE sa zastavom tuđe drzave. Upamet se CRNOGORCI nikad vise ne dozvolite 1918.
Ilija

21. 05. 2017 - 21:07

Za ovu vlast su odgovorni isključivo oni iz DPS-a. Nijesu na vrijeme znali prestati krasti i uništasvati svaki resurs ovog grada. To im se sada vraća kao bumerang. Narod više nije mogao gledati taj beskrupulozni kriminal, nekulturu i prostakluk. Izabrali su ove ne bi li ovi rasformirali tu hobotnicu koja svoje pipke drži oko grla građana već dvije i po decenije. Eto ko im je dao vlast i ko je kriv za sve ovo. Ovo neće dugo trajati. Volio bih da ovo potraje dok se hobotnica ne uništi a njeni pipci otkinu. Tek tada će Budva biti spremna za normalnu vlast jer ova to nije.
kiks

21. 05. 2017 - 22:54

Ilija, neka ti te metodologije da ovo neće dugo trajati. Ovo već predugo traje.
Mišo

21. 05. 2017 - 16:52

Skloniste li braćo Crnogorci onu uvredljivu ploču sa ulaza u budvanski Stari grad. Mislim na onu zahvalnicu okupatorskim, zličinačkim Jadranskim trupama kralja Aleksandra. Danas bi tavke trupe predvodio Mandić i palio bi samo da mu dođe njegovih 5 minuta. A vi slobodno to tolerišite. Pre ćemo se mi u Srbiji rešiti srpskih nacionalista nego vi.
Oj-Ha

21. 05. 2017 - 17:08

Pravo mjesto za trobojku! Okolo ovog jarbola su prostorije Mandiceve,DNP-a,URA-e,SDP-A,SNP-a i ostalih Srpskih stranaka. Nije mi jasno sto ce i DPS tu u blizini,mada sam siguran i da mnogima od njih ne smeta ova trobojka.
Jovana

21. 05. 2017 - 17:09

Vazi li zakon za ove ljude i ova krivicna djela gospodine Stankovicu?
20444

21. 05. 2017 - 17:23

G-din Mandic pokazuje da ne misli na srpski narod u Crnoj Gori. Jos nije shvatio, da su Srbi u Crnoj Gori - Crnogorci. Do pojave Slobodana Milosevica, svi su se van Crne Gore, predstavljali kao Crnogorci! Sta se, u medjuvremenu promijenilo? MODA(?) Pored srpske, morala je biti i crnogorska zastava! Ako se zeli bilo kakvo pomirenje. Ovo je samo znak ROGATANJA! Pamet nam je sva pobjegla...
Za 20444

17. 08. 2017 - 08:42

Izvorno uopšte nema Srba u Cg, bar ne onih pravih, oni su se počeli doseljavati tek za vrijeme njihovih prvih okupatora Nemanjića, i kasnije Karađorđevića, ali prirodnih Srba u Cg ima možda oko 3-5%, sve ostalo od njih 28% otpada na posrbice, drugim riječima, odnarođeni Crnogorci koji su podlegli vjerskoj i/ili političkoj asimilaciji.
Primorac

21. 05. 2017 - 17:41

Dje su predstavnici Demokrata,URE,SDP-a i Liberala. Oni svi zajedno vrse vlast u Budvi.
eTo

21. 05. 2017 - 17:53

Ovo nije fer od srane strane vlade! Testiraju nam izdržljivost! Stvarno nije pošteno!
nickey

21. 05. 2017 - 18:03

prosle godine u ovo doba u Budvi nije bilo ni jedne crvene CG zastave.A na vlasti nije bila ova ekipa.
CG

21. 05. 2017 - 18:13

Autogol !
KARA RADUSIN

21. 05. 2017 - 18:34

Mandić revnosno izvršava sve ideje i zamisli DPS-a .Valjda vam nešto ulazi u lobanje aivani.
DF SDP

21. 05. 2017 - 21:05

Ranko K: Jan 2016 "Nova je situacija, novi je prostor otvoren, ja bih ih pozvao da razgovaramo", poručio je on, objašnjavajući da su oni UGLEDNI PARLAMENTARCI i najjača opoziciona partija Kara 2016: "Moramo se mirit (sa DF-om)" Ranko K (jun 2016): "Naravno očekujemo da će iz DF i Pokret za promjene, neki koji su za nezavisnu i građansku državu takođe tražiti svoj prostor u tome svemu"
Pamet jedne Kare

21. 05. 2017 - 21:09

Mi smo shvatili ali izgleda SDP nije, te ih zove "ugledni parlamentarci", zove ih na pomirenje, zove ih "dobri i posteni". Je li to zato sto izvrsavaju ideje izamisli DPS-a? Je li zato Ranko svjedocio na sudu u njihovu korist? Zato njih nijeste kritikovali dvije i po godine ? Zato se pravite da ne vidite da saradjuju sa Rusima? Zato ulazite u opstinsku vlast sa cetnicima
Beranac

21. 05. 2017 - 18:26

NIkako da ukapirate da ljubav na silu nikad nije dala rezultat.MOra da se zasluzi ljubav, a ne da se silom namece.Uostalom, po zakonu i Ustavu Crne Gore, nacionalni simboli manjina se isticu uz drzavnu zastavu.Primjer su Berane.tamo na zgradi opstine je istaknuta drzavna crnogorska zastava i pored zastava vecinskog naroda trobojka bez obelezja.Sve po zakonu i nema ljutnje.
=

21. 05. 2017 - 20:04

[email protected] Crnogorskom narodu je od postanka država svetinja pa da je u njoj vlada još gora.A manjine ka i svuđ u pristojne države mogu se opravdano bunit ako nemaju prava ka crnogorski narod.
Beranac

21. 05. 2017 - 21:41

Slazem se.
kiks

22. 05. 2017 - 02:30

A AKO MANJINE PRETJERAJU SA NEPOŠTOVANJEM...ŠTA SE DEŠAVA?
Mishko

21. 05. 2017 - 18:34

A sta se cudimo,to je postalo normalno da se ne postuju drzavni simboli vec simboli druge drzave, a tako je osim Budve su Kotor i Herceg Novi sto se tice juznih opstina,a o sijeveru da ne pisemo, jer postaje jos mucnije. Mi u Crnoj Gori nemamo ko da osudi takvo ponasanje. A svi mediji od recimo Vijesti i RTCG su naklonjeni cetnicima, dok Prva i Pink su srpske sa malo naseg programa, a sto je apsurdno da su Prva i Pink vise crnogorske nego Vijesti i RTCG, nevjerovatno ali istinito!!!!!!
hit00

21. 05. 2017 - 18:40

Ooooo cetniciiiii... nije fer.... dje vi je ruska pored srpske zastave.Strasno,ovi mogu u svakom hororu glumiti
badžana

23. 05. 2017 - 12:13

Haha ma ne zna više izvanji vojvoda čija je koja zastava.Još malo pa neće znati ni kasko se ni sam zove!!!!!!!!!!!!!!
h123

21. 05. 2017 - 18:47

Kako su bistri po faci im se vidi Najblaže rečeno Srecan dan nezavisnosti svim građanima CG
ZemljoMila

21. 05. 2017 - 18:53

Ovima sto komentarisu. Ne generalizujte, iznenadili bi se koliko je postenih Srba u CG, koji naravno vole trobojku kao zastavu svog naroda, ali vole i postuju i drzavne simbole iznad svega! Ljudi koji ne zloupotrebljavaju nacionalne simbole poput olosa iz DF! Sreca svima 21.maj, uz zelju da SVI narodi Crne Gore zajedno valorizujemo ovaj turisticki biser Evrope i izgradimo jos bolju, stabilniju, ekonomski mocnu, - jedinu nam Crnu Goru! Zivjeli
Mirko Z. Beograd

21. 05. 2017 - 20:05

@ZemljoMila. Koji je to narod kome pripadaju Srbi u Crnoj Gori? Ti nesretnici koji misle da su Srbi iz Crne Gore, njihova država je Crna Gora kao iz svih drugih. Jedan moj rođak , ontološka avetinja misli za sebe da je Srbin ali nikada nogom nije kročio u Srbiju, kako onda može pripadati srpskom narodu u Srbiji, koji je čstan i pošten narod i ni zadnji srpski seljak neće izdati Srbiju, kao što to čini trećina Crne Gore. Takav soj ne pripada nijednom narodu, oni kao da su niko i ništa, po svim mjerilima kojima se mjere ljudi!
ZemljoMila

22. 05. 2017 - 00:23

U startu grijesis, nemas pravo da bilo kome odredjujes nacionalnost Mirko "Beogradski". Nacionalna pripadnost je u 21. Vijeku zasnovana na osjecaju, a ne na DNK analizi. Ja sam iz Niksica i moji su oduvjek Srbi bili, ne pada mi ne na pamet da se bilo kome pravdam, ponosan sam na to sto sam! Na svoj narod ali i na modernu, po ustavu gradjansku Crnu Goru. Nisu samo Crnogorci ginuli za Crnu Goru! Podsjeticu te na bitku na Vucijem Dolu! Da ne idem dalje, istorijski. Crnogorsku drzavnost ni jedna iole obrazovana osoba ne moze da ospori, ali danasnja Crna Gora, po ustavu je gradjanska, sekularna drzava koja je potpuno nova kategorija, istorijski bogato utemeljena, ali zemlja svih njenih gradjana.. Pozdrav i svako dobro.
Srbin kako vjetar duva

22. 05. 2017 - 07:37

ili po potrebi. Davne 1918 kad je ona avetinja rekla "Od danas vise nismo Crnogorci!" vi ste postali naprecac Srbalji. ZDS
To je najbolje ošetio KASAPIN.

23. 05. 2017 - 10:49

..sa Dedinja-kad je Crnom Gorom obadale jahao..punaije (živ i mrtav) 17 godina 4 mjeseca i 10 dana (11/13.januara 1989-21.maja.2006)..Ne moj da te brine ovo presekavanje "srba i crnogoraca" iz nacije u naciju iz crkve u crkve namazanih troprstaca zarad osobene gu..! Nego neka vas brine onijeg 45 % Crnogoraca(popis 2011!) od kojih samo 36 % zbore maternjim crnogorskim jezikom..tu vam "vjetar ne pomaže"-nego onaj te vas je jalove otelio...a njega nema tutu papa?
Opet nisi popio lekove

24. 05. 2017 - 00:11

bre Drinjak. Idi, leci se, ima vremena jos.
Za neukog Joleta

09. 08. 2017 - 22:44

Jole bre, kasapin sa dedinja je bio vaš, nije naš, on se nikad nije deklarisao kao Crnogorac po narodnosti, to je opšte poznata činjenica. Bilo bi nas Crnogoraca mnogo više od 45%, samo da nije bilo posrbljavanja od strane asimilatorske institucije koju vodi vaš Risto. Što se pak jezika tiče, varaš se, ovih 36% što si naveo nijesu samo od nas Crnogoraca, nego od svih građana Crne Gore, znači uključujući i manjine, no ako bi gledao procente isključivo od nas Crnogoraca po narodnosti, onda imaj na umu da preko 2/3 etničkih Crnogoraca zbori crnogorskim jezikom, da budemo precizniji, 66,29% (184 866) - prema zvaničnom popisu iz 2011. godine, dakle, pogledaj za svaku narodnost u Cg pojedinačno. I na kraju krajeva, oni što se prebacuju iz jedne crkve u drugu, i iz jedne nacije u drugu, takvi su licemjeri i poltroni, no oni nemaju nikakve veze sa nama etničkim Crnogorcima, mi smo vazda bili i ostali samo i isključivo 100% Crnogorci, ništa više.
=

23. 05. 2017 - 05:05

I Turci i njihovo srpstvo su ginuli za Crnu Goru pa i Smail age hrcegovačka raja i Austrougari i Francuzi i drugi-ali Crnogorci je nijesu dali i ostala zanavijek Crnogorskom Narodu.
Za Miloga

01. 08. 2017 - 17:34

Nijesu tvoji "oduvijek bili Srbi" nego od 1918. godine kada su ti se prađedovi posrbili riječima "mi više nijesmo Crnogorci nego Srbi", eto tako ste vi nastali momče, a dalje su sve do tvoje generacije morali da lažu kako su tobože "odvajkada bili srbi", jer ih je bilo sramota priznati da su izdali sopstveni narod. Pozdrav i svako dobro i tebi.
Za Mirka

17. 08. 2017 - 08:34

Mirko, brkaš neke stvari, biti pripadnik nekog naroda nema ama baš nikave veze u koju zemlju si ti "kročio" ili nijesi. Ima Crnogoraca u dijaspori koji nikad nijesu kročili u Cg a ipak znaju da su Crnogorci. Državljanstvo nije isto što i narodnost, okani se tih "građanskih" besmislica koje forsira partija na vlasti. Nijesmo mi Crnogorci "zbog države" nego zato što smo zasebnog etničkog porijekla u odnosu na ostale narode Balkana. Isto vrijedi i za ostale narode u regionu.
Mirko Z. Beograd

21. 05. 2017 - 19:21

Postoji li zaskon o upotrebi simbola u državi Crnoj Gori?Pored bilo koje zastave strane zemlje mora biti istaknuta i cranogorska zastava to je pravilo u svakom civilizovanom društvu.Ali šta o tome znaju ,što bi rekao Nikolaidis "ontološke seljačine",izgleda da Crnu Goru ne poštuju ni jedni ni drugi,ni četnici ,a ni oni koji vrše vlast!
Guest_62742

21. 05. 2017 - 19:40

RTCG JE KOPIJA VIJESTI
L Dabanović

21. 05. 2017 - 19:47

Vala da su do danas u predśdnišzvu vlade i države i skupštine-umjesto profitera-śeđele prave vođe crnogorskog naroda i građana-izrodi časnih crnogorskih domova nebi mogli javno predvodit istrcano srpstvo Srbije i slobodno šetali po skupštini i Crnoj Gori i za to još plaćeni parama namučenog crnogorskog naroda i građana.Pa predśedniku vlade Markoviću-ako ośeća bruku koja se čini njegovom crnogorskom narodu i državi pa i lično Njemu-nama kuđ no da započne kraj ovakvim bukačima istrcanog srpstva po Crnoj Gori.Pa i ovo grakćanje vođe istrcanog srpstva u Budvu garantuje da im je blizu kraj-jer do danas se zna da je do svakog udara crnogorski narod mirova u svoju državu ka iskra u kamen.'Udar iskru u kamenu stvara a Crna Gora Crnogorca rađa.
Duka

21. 05. 2017 - 20:32

Nidje na svijet ni u jednoj vladi ne śede pošteni pripadnici tog naroda pa ni u CG. Ne postoji opravdanje za ovakvo ponašanje. Ovo zakon mora strogo kažnjavati da ne bi postalo praksa.
L Dabanović

22. 05. 2017 - 07:08

Tako je Duka i priznajem da Ti kao obrazovaniji to ukratko znaš sve jasnije od mene reć. Samo majka mu stara zamjeram Ti-kad na compjuter imaš slova poput š i ć imaš i đ.Pozdrav
Labude.....

23. 05. 2017 - 10:52

...eli ti se još MUČI(zgadilo) od onog Njegoševog Groba na Lovćenu-kako izjavi na ovaj Portal na temu "Da li je sveti Vasilija bio Sbin"...? Muči!
Jole...

24. 05. 2017 - 04:58

..što ti bi da majku brukaš-dojen si i posa njeno crnogorstvo a sad ti i ona smeta.Mora da si roda istrcanog srpstva koje su prčila '2pašina brka'.
Crna Gora

21. 05. 2017 - 20:12

Mandic .........! Lj..... lj.......
R

21. 05. 2017 - 20:20

Tacno da stpski narod u Srbiji nema razloga da slavi 21 maj , ali zato svi Crnogorski drzavljani koji vole i postuju Crnu Goru pa bili oni Srbi, Hrvati,Albanci, Muslimani i dr. Moraju postovati drzavu ciji su drzavljani. Mandicu i svim drugim slicnim njemu treba jednom za svagda objasnit sto je drzava i kako se postuje. Mozes se boriti protiv ljudi na vlasti ,a protivu drzave NIKAD
Za R

06. 08. 2017 - 20:37

Narodnost i državljanstvo nijesu isto, i zaboravio si da pomeneš nas Crnogorce, kao autohtoni i relativno većinski narod Crne Gore. Očito si indoktrinisan tzv "građanskom politikom" pa ne znaš neke činjenice, biti Crnogorac ne znači biti "iz Crne Gore", niti "imati Cg državljanstvo", nego znači biti pripadnik Crnogorskog naroda, bez obzira đe živiš ili đe si rođen. Nijesu svi građani Crne Gore Crnogorci, oni samo imaju naše državljanstvo, ali se ne deklarišu tako jer su izgubili narodnosni identitet kao posljedica vjerske i političke asimilacije. Dakako, ima i doseljenika koji su prava manjina. Isto tako, nijesu svi Crnogorci državljani Crne Gore, budući da Crnogoraca ima i u dijaspori, i to mnogo više nego u Crnoj Gori, čak bi se moglo reći da su oni i bolje očuvali svoju narodnosnu svijest, jer su bili van domašaja posrbljivačke Spc i Sanu. Takođe vidim da si greškom muslimane naveo kao "narodnost", naime, radi se o vjeri, musliman može biti bilo koje narodnosti.
Bravo Ranko sa Kokardom!

21. 05. 2017 - 21:34

Svaka ti cast drzavnice svjetskog kalibra! Tvoji rezultati vode Crnu Goru u vrh drzava....sa Sjevernom Korejom, Rusijom i Bjelorusijom, i Srbijicom naravno! Blago domu!
HITNO PROMJENITI VLAST U BUDVI

21. 05. 2017 - 22:36

OVO NIJE NISTA STO SE MOZE OCEKIVATI OD NOVE VELIKOSRPSKE VLASTI U BUDVI. PORED NEZNANJA I NEPOTIZNA KOJEG SU POKAZALI SVE SU REKLI O SEBI. POD HITNO SE UPAMET CRNOGORCU I VISE NIKAD NEMOJTE POVJEROVATI PRIKRIVENIM I OVJEKOVJECENIM SRBIMA KOJIMA JE BLIZA TUĐA ZEMLJA OD SVOJE SRAMOTA OBRUKAL SU BUDVU!
kiks

21. 05. 2017 - 23:09

Ne čusmo malog Bečića šta kaže dječko na ovo ponašanje
I oni bi da vladaju?

22. 05. 2017 - 02:48

E nece vala pa da je nece biti.
From Russia with Love

22. 05. 2017 - 02:50

Sto se cudite? Nijesu li Manda i Pipun bili na savjetovanje sa Zeljzenjakom prije par dana? To su sve djecja posla matorih "ontoloskoih avetinja"..(sto veli Mirko). Nijesu oni krivi sto nemaju, ni pameti, ni casti. Ne rece ;li vojvoda Markp "Domovina je ka majka". Tesko onome ko mrzi svoju majku. Medjutim, glavni krivci za ovu bruku su SDP i URA. Ako misle sa ovakvijema da dodju na vlast , i ako se nadaju da bi se na toj vlasti dugozadrzali, ludji su od ovijeh? Ranko nam uporno prica kako je on uspio da ubijedi Mila i DPS za nezavisnu CG. Nije onda jasno zasto je - ako je bio tako uspjesan - napustio koaliciju. I zasto on i Dritan sada ne pokusaju da ponovo usmjere DPS u kolaiciji sa njima na pravi put? Probati to isto sa Mandicem je sipanje vode u suplju bacvu.
Talicni Tom

22. 05. 2017 - 07:16

Kako jeftina rezija.Ovo je i za balkan previse.Kocka kocka kockica.Ratatira. Zar Becic sa takvima u koaliciju.Ovo ce biti formula narednih mjeseci Nova+DPS protiv Becica.Izmedju dvije vatre.
Tara

22. 05. 2017 - 08:21

Bolje bi bilo da ste prikazali vise slika sa Cetinja i nasoj radosti..nego radikalne i malici0zne Srboglavce! Oni ne bi smjeli da zastupaju nasu drzavu..a kamoli da S'ede u skupstini CGi da primaju 2000€!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilija

22. 05. 2017 - 10:01

Nova za DPS vrijedi mnogo vise os te 2000 hiljade.Ne bi me cudilo da im mimo toga daju jos po 2000.Nema patriotizma bez negatora tog istog patriotizma.Kilibarda je to odlicno objasnio prije 15 godina.Ko je stvorio Narodnu stranku taj isti je stvorio Novu i jos poneke.
Preletacevic

22. 05. 2017 - 13:28

Pa ni vi gospodo cetnici niste na osten nacin dosli do tih lokala i polozaja koje imate.Odakle vam pare kad nista ne radi i kad je sve prodato i rasprodato.Taj isti rezim koji pljujete vam je omogucio da to danas radite i imate svu vlast u drzavi koju negirate i koja je prema vama nepravedna.Mesto da se preksajno kazne svi koji isticu tudje simbole ovako se cutke prelazi i ispada da crnogoraca nema i da su samo srbi i da je Crna Gora deo Srbije.Sramota.
Crnogorac a ne Montenegrin

22. 05. 2017 - 14:33

Mandicu, rekao si ono sto zna 90% ljudi u CG! Evala!
Za kvazi "crnogorca"

01. 08. 2017 - 17:31

Možda ti nijesi znao, ali Montenegrin je međunarodni naziv za nas Crnogorce. Nadalje, vas velikosrba nema 90%, niti vas je ikad toliko bilo, zaludu vam pjesnički falsifikati i političke zablude trojice posljednjih Petrovića, ne mogu nama narodnost određivati izvanjci porijeklom iz Bih, u realnosti, ima vas oko 28% (od toga je možda oko 3-5% pravih Srba - porijeklom iz Srbije, a sve ostalo su vjerske i političke posrbice), no najviše u istoriji vas je bilo 31,99% (2003. godine - zahvaljujući Ristovoj posrbljivačkoj propagandi), ali kao što znaš, nakon referenduma broj vam pada, jer se razumniji među vama se vraćaju crnogorstvu (npr Kilibarda), a oni nerazumni se sele u vašu jedinu zemlju, eno je gore na śeveru. Dakle, ti i Mandić možete da pričate u ime vaše manjinske zajednice, a ne u ime nas etničkih Crnogoraca i nama lojalnih manjina, jer mi smo većina u Cg, ne može vam Putin pomoći protiv Nato-a ;)
CRNOGORSKI 007

22. 05. 2017 - 16:05

SRAMOTA,,DJE JE SAD STANKOVIC ,,DA VIDI KOGA JE ZASTITIO,OGIGLEDNO DA I U STRUKTURAMA VLASTI IMAJU PODRSKU.SVAKA BI DRZAVA ODREAGOVALA ZESTOKO,DOBILI BI PO GRBACI DA IM VISE NIKADA NE PADNE NAPAMET DA PRKOSNO DIVLJAJU.VRIJEME JE DA SE OSNUJE CRNOGORSKA PATRIOTSKA STRANKA KOJA BI CUVALA DRZAVU OD SVAKOJAKE BUDALE I OLOSI--KAKO IM KAZE PREMIJER VUCIC.
Za Crnogorskog 007

01. 08. 2017 - 10:00

Pravo zboriš, Crnoj Gori treba jedna prava, Crnogorska nacionalna partija, koja će se boriti za naše nacionalne interese, za našu istoriju, crkvu i jezik, budući da sadašnja vlada ne pokazuje ama baš nikakvog interese za očuvanje crnogorstva i konačni kraj posrbljivačke ideologije.
CRNOGORSKI 007

22. 05. 2017 - 17:01

OVO RADE CRNOGORSKE F....,NE RADE SRBI.TO JE JEDNA INTERESNA GRUPA KOJA PROFITIRA NA NACIONALIZMU,SAMO NEZNAM ZASTO IM TO DOZVOLJAVAJU SRBI.
CRNOGORSKI 007

22. 05. 2017 - 17:04

PROSRPSKI OPREDELJENI ADMINE ,PUSCAJ KOMENTARE CRNOGORSKE,ZNAMO KO SI JER PO SMENAMA SMO ZAPAZILI DA KONSTANTNO TI BRISES CG KOMENTARE.
Novi komentar