Stigla i Robinson, "crvene" kompletne

Ženska seniorska reprezentacija u Podgorici je nastavila pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje je na programu od 16. do 25. juna.
Objavljeno: 22. 05. 2017 - 20:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon dvije sedmice priprema na Zlatiboru gdje su odigrale jedan kontrolni meč protiv Srbije (drugi otkazan zbog problema sa povredama i virusom naših reprezentativki), izabranice Roberta Injigesa u našem glavnom gradu nastavljaju sa uigravanjem uoči četvrtog nastupa na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

''Crvene'' će od utorka biti u kompletnom sastavu, nakon što se ekipi priključi centar Anđelika Danijel Robinson.

Sa ekipom koja pripreme odrađuje u sportskom kompleksu ''Verde'' u Donjoj Gorici, od ponedjeljka trenira i najbolja igračica Jelena Dubljević, a od povreda su se oporavile i Božica Mujović i Milica Jovanović.

Selektor Roberto Injiges trenutno ne može da računa na Irenu Matović i Marinu Pejović, koje su doživjele povrede tokom priprema na Zlatiboru, ali bi i one uskoro trebalo da počnu da treniraju sa ostatkom tima.

''Crvene'' će do ponedjeljka boraviti u Podgorici kada putuju na turnir u Bordou, gdje će pored domaćina Francuske, igrati protiv Kanade i Ukrajine.

Nakon povratka iz Francuske, Jelena Škerović i saigračice od 3. juna će boraviti u Podgorici, 7. i 8. su planirani kontrolni mečevi protiv Slovenije, a polazak na Eurobasket je 14. juna.

Rivali u grupi D su Rusija, Belgija i Letonija, prvoplasirani tim ide u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani iz četiri grupe kroz osminu finala tražiti svoje mjesto među osam najboljih.

Komentari: 0

Novi komentar