Pogledajte novi spot Zdravka Čolića sniman u Crnoj Gori (VIDEO)

Premijera nove pjesme i spota „Mala“, Zdravka Čolića bila je danas) u 12h, na zvaničnom Čolićevom YouTube kanalu.
Objavljeno: 30. 05. 2017 - 14:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a reziju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pesme dočara kroz jednu romanticnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 različitih lokacija snimljeni su čari i lepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu vidjene u muzičkim spotovima.

„Radujem se i drago mi je sto za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15.studijski album bude objavljen ove jeseni a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo ,koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga a Nikša Bratos je uradio aranzman“, rekao je Čolić.

Glumici Jeleni Gavrilovic povjerena je glavna uloga "Male", kako sama pjesma i nosi naziv. Ona ce vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom. U vecitoj igri zavodjenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive,  koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom – otkrio je reditelj Keki.

 

 

Komentari: 1

Mala

02. 06. 2017 - 23:46

Odavno goru pjesmu nisam cula
Novi komentar