Cetinjanin pokušao da uđe u ZIKS sa lažnom advokatskom legitimacijom

Službenici Uprave policije MUP-a Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminalitetasu zajedno sa Odjeljenjem bezbjednosti Danilovgrad su danas lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave.
Objavljeno: 20. 06. 2017 - 15:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Službenici Odsjeka i OB Danilovgrad su, 20.06.2017. godine lišili slobode R.B. (36) iz Cetinja zato što je, kako se sumnja, krivično djelo izvršio na način što je pristupio na glavnu prijavnicu Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija – Spuž i najavio posjetu osuđenim licima u svojstvu advokata sa neovjerenom službenom legitimaciom", saopšteno je iz Uprave policije.

  R.B.   je   kako   se   sumnja,   službenicima   ZIKS   –   a   stavio   na   uvid   svoju advokatsku  legitimaciju   istekle   važnosti  sa   falsifikovanim  pečatom  Advokatske komore i potpisom ovlašćenog lica, u namjeri da je upotrijebi kao vjerodostojnu. Službenici  ZIKS – a su izvršili provjeru njegove  advokatske legitimacije i dobili povratnu informaciju od Advokatske komore Crne Gore da R.B. nije ovjerio svoju službenu legitimaciju, odnosno da je njegova legitimacija istekle važnosti. 

O događaju je  obaviješten   državni   tužilac   u   Osnovnom   državnom   tužilaštvu  u Podgorici koji je naložio da se R.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu   zbog   postojanja   osnovane   sumnje   da   je   počinio   krivično   djelo falsifikovanje isprave.

Komentari: 1

puscaj to

20. 06. 2017 - 15:33

Pa mozda je covjek apsolvent pa sta . Jos jedan ispit kod Mujovica i gotovo.
Novi komentar