Stijepović: Ostvareni rezultati potvrda da Crna Gora usvaja standarde razvijenih zemalja

„Ostvareni rezultati u domenu zaštite djeteta, borbe protiv nasilja u porodici, maloljetničkog pravosuđa, inkluzivnog i ukupnog kvaliteta u obrazovanju, najbolja su potvrda da naša država u tim oblastima usvaja standarde razvijenih zemalja” istaknuto je danas na sastanku gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića sa šefom Kancelarije UNICEF-a za Crnu Goru Bendžaminom Perksom.
Objavljeno: 27. 06. 2017 - 16:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gradonačelnik Stijepović je izrazio uvjerenje da će se, u saradnji sa UNICEF-om, reformski procesi istom dinamikom nastaviti i u narednom periodu.

On je naglasio da je i uloga šefa Kancelarije g. Bendžamina Perksa tokom čitavog mandata bila veoma značajna i zapažena, jer je svojim angažmanom i posvećenošću dao veliki doprinos sistemskim reformama u Crnoj Gori.

Obzirom na to da je ovo oproštajna posjeta šefa Kancelarije UNICEFA-a, gradonačelnik je izrazio zahvalnost g. Perksu na izvanrednoj saradnji Kancelarije UNICEF-a u Crnoj Gori i Glavnog grada u prethodnom periodu, kao i na kontinuiranoj podršci prilikom realizacije zajedničkih projkata koji su imali za cilj unapređenje stanja u oblastima koje su od vitalnog značaja za razvoj našeg društva.

Bendžamin Perks je izrazio zadovoljstvo rezultatima saradnje Kancelarije UNICEF-a u Crnoj Gori i Glavnog grada naglašavajući da su tokom njegovog mandata realizovani značajni zajednički projekti, posebno u oblasti socijalne politike i dječje zaštite.

On je zahvalio gradonačelniku Stijepoviću na uspješnoj saradnji i izrazio uvjerenje da će Kancelarija UNICEF-a i Glavni grad i u narednom periodu nastaviti da sarađuju i da budu još bolji i uspješniji  partneri, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 0

Novi komentar