SNP: Razjedinjavanje po receptu Jonice i družine

Članovi Glavnog Odbora SNP Crne Gore uputili su saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini.
Objavljeno: 06. 07. 2017 - 21:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Saopštenje koje su ponovo sročili Jonica i družina, a  tiče se održavanja tzv. sjednice Opštinskog odbora SNP Kolašin, i ovoga puta karakteriše već prepoznatljivo licemjerje kojim ovih dana zasipaju javnost preko njima naklonjenih medija.

Umjesto smirivanju tenzija i jedinstva Partije, u Kolašinu je nastavljeno sa razjedinjavanjem i dizanjem tenzija jer po receptu Jonice i družine, tzv. sjednica je zakazana na brzinu, održana na brzinu i bez kvoruma.

Saopštenje u kojem ova družina napiše da će i u “narednom periodu davati prepoznatljiv doprinos da Crna Gora postane pravna država i država socijalne pravde”, nije ništa drugo do licemjerje.

Postavlja se prvo pitanje - koliko broji članova Opštinski odbor SNP Kolašin (84-2-2), kvorum je 40. Drugo - koliko je bilo prisutnih članova OO koji su glasali o odlukama? (33). Ko je zakazao sjednicu OO SNP Kolašin? Da li je konstatovana ostavka prethodnog predsjednika OO koji po Statutu treba da zakaže narednu  sjednicu? Zašto ga, takođe po Statutu, nije zamjenio potpredsjednik Milija Rovčanin?  I na kraju, kako piše u saopštenju, ko je to imenovao  Radnu grupu? Ko je imenovao predsjednicu?

Ako se na ovaj način dolazi do pravne države, Crna Gora je u velikom problemu, jer je to formula koju su smislili Srđan Milić i Snežana Jonica, obzirom da nijedan sistem na svijetu ovakvo što ne poznaje, a oni namjeravaju da od oktobra budu dio DPS vlasti.

Poznati po svojoj inovativnosti, Jonica i družina su mađioničari koji su od velike Partije uspjeli da naprave ono što je danas. Usudili su se da to učine od SNP-a koja je bila oličenje istine i pravde. Pretvorili su je u firmu za zadovoljavanje svojih ličnih interesa. U takvom provizorijumu  nema ni pravde, ni istine makar u tragovima.

Pozivaju se na socijalnu pravdu koju baštini SNP a jedan dio zaposlenih u Partiji mjesecima ne prima ni minimalce, za razliku od miljenika Joničine družine, kojima su plate i redovne i nisu minimalne. Ipak su oni mnogo vrijedni u ispunjavanju zadatih rabota i u tome ih ne može zadržati ni Statut, ni zakoni, niti bilo što drugo, a “slučaj Kolašin” je potvrda toga”, navodi se u saopštenju koje su uputili članovi GO SNP CG.

 

Komentari: 3

Gordana

07. 07. 2017 - 00:05

Dokle cete vi casni i po[teni clanovi SNP-a da trpite Jonicu i njenu kamarilu.Dodjite ispred barake i istjerajte ih metlom,sredstvom koje oni predstavljaju. Probudite se.Dosta je vi[e. Kad upropaste partiju ne morate nista preduzimati.Razmisljajte i o nama koji sve ove godine glasaju SNP ali ne ovakav
Momčilo,Pljevlja

07. 07. 2017 - 08:56

Četnici i jedni i drugi,četnici bili,četnici jesu, i četnici će očigledno i dalje biti. Tako da je za Crnu Goru svejedno koja struja prevlada...
Tuga..

08. 07. 2017 - 00:24

U kom vijeku zivis druze?
Novi komentar