Medicinski turizam i bolji zdravstveni tretman

Prvi online portal za crnogorski medicinski turizam sadrži sve informacije o medicinskom turizmu u Crnoj Gori. MMT IS portal služi kao platforma da pokaže šta Crna Gora ima da ponudi u oblasti medicinskog turizma i za poziciju države kao glavne destinacije za brigu o zdravlju, saopšteno je iz ovog portala.
Objavljeno: 10. 07. 2017 - 19:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sa povećanim korišćenjem usluga interneta, kako se navodi, MMT IS dovodi do informisanosti pacijenata i boljih medicinskih usluga.

MMT IS (web portal) promoviše medicinski turizam za klijente iz inostranstva. Portal crnogorskog medicinskog turizma će pomoći korisnicima da po nižim cijenama dobiju medicinski tretman u Crnoj Gori.

Portal podrazumijeva vidljivost medicinskih i turističkih usluga za  pacijente iz inostranstva, kao i njihovo povezivanje sa zdrastvenim ustanovama u Crnoj Gori kako bi im se ponudio kvalitetan tretman po znatno nižim cijenama.

Projekat MMT IS -Montenegrin Medical Tourism Information System je finansiran značajnim dijelom i to 85% iz IPA fondova, a ostatak od 15% je finansiran od strane partnera. Nosilac projekta je Fakultet za informacione tehnologije-Univerzitet Mediteran, a pored FIT-a, partneri u projektu su i  NVO „ZONa -Znanje, obrazovanje i nauka“ i BILD studio. Namjera MMTIS projekta je da se poveže visoko obrazovanje, istraživanje i industrijski sektor, saopštili su organizatori.

 

Komentari: 0

Novi komentar