Bjelica i Popović o antropometrijskim mjerenjima izlažu u Iranu

Predavači po pozivu na Somal univerzitetu na Kaspijskom jezeru u Iranu, Stevo Popović i Duško Bjelica, profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, izložili su rad na temu odnosa tjelesne visine i dužine stopala kao značajnog prediktora tjelesne visine.
Objavljeno: 11. 07. 2017 - 12:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

Inače, međunarodna konferencija AESA 2017, na kojoj su Popović i Bjelica bili plenarni predavači, okuplja predavače iz azijskih zemalja i na aktuelne teme iz oblasti sportskih nauka. 

Učesnici konferencije u Amolu upoznati su sa časopisima koje izdaje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, kao i sa naučnom konferencijom koja će biti organizovana u aprilu 2018. godine u Budvi.

Na ovu i temu publikovanja u međunarodnim naučnim časopisima, profesor Popović je imao i organizovanu radionicu sa studentima postdiplomskih i doktorskih studija, kao i raazgovor sa učesnicima sesije kojom je moderirao.

Konferencija AESA 2017 završava se sjutra kada je planirano da se na svečanom zatvaranju uruči statua konferencije prof. Dušku Bjelici.

Komentari: 1

njam njam

27. 07. 2017 - 12:05

I šta velite, ako Crnogorci budu bolje ručkali, porašće u narednih pet godina? I biće najviši u Evropi? Kuku.
Novi komentar