BMW Store otvoren u Porto Montenegru (FOTO)

Prodajni salon automobila poznatog brenda BMW otvoren je danas u tivatskoj marini Porto Montenegro, uz prisustvo brojnih zvanica.
Objavljeno: 29. 07. 2017 - 14:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Portparol kompanije "Voli Motors" Olivera Šuškavčević kazala je da je  velika je privilegija u prestižnom okruženju Porto Montenegra otvoriti vrata premium brenda kakav je BMW.

"Radujemo se što smo od danas bliži globalnim dešavanjima koje sa sobom nosi prisustvo u jedinstvenom Porto Montenegru, ali i  novim i starim klijentima, zaljubljenicima u brend i dragim prijateljima. BMW Store je novi koncept u  ovom dijelu Evrope", naglasila je Šuškavčević, napominjući da je BMW grupa uvidjela potencijal ovog segmenta i podržala otvaranje modernog salona, na najluksuznijem mjestu naše obale, u kojem će klijentima i potencijalnim kupcima na raspolaganju biti BMW automobili, motocikli, lifestyle kolekcija, kao i vozila za testiranje.

29suskavcevicolivera-Tokom narednog perioda ekskluzivno za rezidente Porto Montenegra biće dostupna specijalna flota BMW vozila za iznajmljivanje ili testiranje i fantastični  osjećaj  uživanja u vožnji premium automobila u okruženju jedinstvenih  prirodnih ljepota naše zemlje. Ono što nas danas čini posebno ponosnim je to što će danas,  regionalna direktorka BMW grupe Heike Pfeil, predsjedniku kompanije Voli Draganu Bokanu, uručiti ključeve BMW flote za menadžment kompanije Voli. Kompanija Voli kao prepoznatljiv crnogorski brend, sinonim uspjeha i posvećenog rada će na ovaj način biti pravi reprezent lidera svjetske autoindustije, jedinstvenog BMW-a- navela je Šuškavčević.

zoan2

zoan3

zoan4

zoan5

 

Komentari: 3

Focus

29. 07. 2017 - 21:45

Exclusive show, but not in the name. It should rather be named BMW Salon. To call it "Store" is huge downgrade. Just saying.
Wilkins

30. 07. 2017 - 01:00

Tako brate. sad imam đe kupit najnoviji model BMW-a. Do sad sam morao ići za Njemačku, a put nije jeftin, jebi ga. Sad ćemo u CG da navalimo da trgujemo, samo ne znam kako će jadni Voli dovuć toliko automobila, za kratko vrijeme.
Wilkins

30. 07. 2017 - 01:08

DAKLE. Jedan ovakav prestižni, salon zaista Crna Gora treba da ima. I pravo mjesto za to je Porto Montenegro. Samo izgleda da je veća vijest ono - Uz prisustvo BROJNIH ZVANICA. To je jako bitno, prošetati se malo oko automobila i drmnuti jedan šampanjac.
Novi komentar