Oliver Dragojević: Istina je, bolestan sam

Kako hrvatski portal “100posto“ nezvanično saznaje, početkom nedjelje Splitom se proširila vijest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih muzičara u regionu Olivera Dragojevića.
Objavljeno: 24. 08. 2017 - 12:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navodno, Oliver boluje od raka pluća, a pjevača su u bolnici viđali građani i fanovi pred kojima pjevač nije krio svoju bolest.

“On već neko vrijeme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba da se vidi kako će napredovati njegovo liječenje“, dodaju izvori iz bolnice.

Pjevač je za portal “100posto“ priznao da je bolestan, ali karcinom pluća nije želio da pominje.

“Da bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba vidjeti kakvim metodama ću se liječiti, pronađeno je tumorno tkivo“, rekao je i dodao da njegova bolest nije uzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.

Sedamdesetogodišnji Oliver Dragojević rođen je u Splitu, a porijeklom je iz Vele Luke na ostrvu Korčula.

 Izvor: 100posto.hr

Komentari: 6

Deki

24. 08. 2017 - 12:34

Najveći muzičar sa ovih prostora. Ikad!
Focus SoCal

25. 08. 2017 - 05:49

Slusam Olivera SVAKI dan. U autu, na plazi, during my bike rides, on U-TUBE at home. With Oliver and his music I'm living my young life ALL OVER AGAIN. I'm grossly appreciative and thankful to him for that. Jedan je Oliver!
mara

24. 08. 2017 - 14:03

ULJEPŠAO JE MNOGE MLADOSTI,ALI I SREDNJE DOBA.JOŠ TO ČINI.ISKRENO SE NADAM DA ĆE I UBUDUĆE.ŽELIM MU DA SE BRZO OPORAVI I DUGO ŽIVI.
Crna Gora

24. 08. 2017 - 17:10

Obozavam ga. Nadam se da će uspeti da se izbori sa bolešću. Srecno
Focus

24. 08. 2017 - 19:15

Soto voce piva klapa u to gluvo litnje doba I prolazi ispo skala di se susi tvoja roba. Do Pregula rici lete, pun se misec smije gradu Ti se dizes iz kocete da poslusas serenadu. S ponistre se vidi Solta, piva klapa ispo volta U daljini svitle koce, piva klapa soto voce. Ti se ozires po sobi, slika je na kantunatu Oneg ca ga more odnil u daleken fortunatu. Opustila davno riva zatvoreni su portuni Ispo volta klapa piva, tvoji mirisu lancuni Tiho razmices koltrinu, zrila si ka litnje voce O jubavi i o vinu piva klapa soto voce. S ponistre se vidi Solta, piva klapa ispo volta U daljini svitle koce, piva klapa soto voce Niko nece te kastigat kad bi skinila korotu Zalost ce te svu destrigat, a jos mores dat lipotu. S ponistre se vidi Solta, zmiga svitlo ispo volta U po bota kada pasa, klapa piva ispo glasa.
Focus

27. 08. 2017 - 17:21

Oliver je rodjen u Vela Luci 7 Septembra 1947 gdje i proveo svoje djetinjstvo. Muzicku skolu je zavrsio u Splitu. Stalno je nastanjen u Vela Luci gdje ima porodicnu kucu. Ove informacije su dostupne na Netu i lako se mogu provjerit. Pravo je cudo kako je aNALITIKA uspjela da sve to promasi i objavi netacne podatke. Oliver NIJE RODJEN U SPLITU I NIJE "SEDAMDESETOGODISNJAK".
Novi komentar